Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina
20 Feb 2014, 18:11
Placutele au ajuns in perfecta stare la mine,multumesc andrei0241,oricum raman dator pt. taxele postale.Sper sa ma achit la vara...
22 Feb 2014, 13:29
Donez un card cadou de la Emag Valoare Card Cadou: 21 lei.Din pacate azi e ultima zi când poate fi folosit si nu am avut internet pana acum.Eu am vrut acum o saptamana sa cumpar un micro SD de la ei dar imi dadea cod gresit,ca sa imi zica dupa aia ca nu pot folosi card pentru cumpararea acelui produs.Eu pun aicea codul.Care are norocul sa nimereasca la ce produs se poate atasa acel card,sa ii fie de folos.Codul tau de Card Cadou este: 1956-8931-2261-1884. Cardul Cadou poate fi folosit in perioada 17 ianuarie - 22 februarie 2014 inclusiv, nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou si se aplica pe produsele aflate in alte promotii.Acuma am vazut ca poate fi folosit doar la produse care sunt in promotii.Mult noroc.
ROG persoana care la folosit si ia fost acceptat si a reusit comanda,sa posteze aicea pentru a nu mai incerca si alte persoane.Multumesc.
22 Feb 2014, 14:01
am incercat sa comand un card microsd la promotie si apoi un cutit de bucatarie in afara oricarei promotii, dar de fiecare data cand incercam sa pun seria imi spunea "Seria cardului cadou este incorecta".
deci fie seria e gresita, fie nu se aplica la produsele respective.
am incercat acest card cadou pe un laptop si a functionat. cum nu imi trebuie un laptop, am sters cardul cadou si am anulat comanda ca sa poata fi folosit de altcineva.
din ce am cautat pe net, emag a oferit multe carduri cadou valabile pana la 22 feb ptr categoriile:
Laptop-uri, Tablete cu 3G, Televizoare, Tablete Apple, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Monitoare cu TV Tuner, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite încorporabile, Cuptoare încorporabile, Cuptoare cu microunde încorporabile, Masini de spalat vase încorporabile, Masini de spalat rufe încorporabile, Aparate frigorifice încorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare
deci daca cineva are nevoie de ceva din aceste categorii, sa il foloseasca cu placere
22 Feb 2014, 14:30
$1 scrie:$2lacutele au ajuns in perfecta stare la mine,multumesc andrei0241,oricum raman dator pt. taxele postale.Sper sa ma achit la vara...
Cu placere! Dupa cum am zis, inca vreo 20k km ar trebui sa mai tina
23 Feb 2014, 19:57
Bratul de stergator sa dat.
26 Feb 2014, 11:52
Donez plansa bord focus 1
26 Feb 2014, 12:17
o doresc eu
26 Feb 2014, 14:51
daca doreste cineva plansa de bord poate sa o ia linistit, am vazuto si arata bine, eu ma gandeam ca se poate desface si pe bucati.
26 Feb 2014, 18:08
o doresc eu.se poate o poza sa vad exact despre ce e vorba?mersi!
26 Feb 2014, 20:03
cosmin e vb de plansa bord.fara consola centrala/practic planseul bord.nu am poze.dar e cel mare cu tot cu gurile de aerisire sau fara ca na mai cad sau le am facut cadou.am chia3 bucati disponibile la donat.atasez o boza cu bordul intreg.am disponibil in mai multe culori.negru complet sau negru sus cu gri jos.o sa incerc sa pun poze reale maine daca am timp.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Feb 2014, 16:56
aha ok mersi am crezut ca e vorba de panoul unde sunt butoanele de la aeroterma cele 3 rotunde ...mersi oricum
27 Feb 2014, 23:35
Donez set 16 piulite pentru jante tabla.
Piulitele au fost cumparate de pe forum, le'am folosit 3 ierni, insa cateva din ele nu mergeau cursa completa la mana, trebuiau ajutate de coarba. Filetul prezoanelor nu a fost afectat in vreun fel, insa am preferat sa cumpar un alt set.

Prioritate vor avea posesorii de masini care au jante cu fixare in 4 prezoane
27 Feb 2014, 23:39
As avea eu nevoie de cateva daca se poate. Si eu am cateva neconforme si poate asa intregesc setul. Merci.
27 Feb 2014, 23:50
m-ar interesa si pe mine 3-4 bucati sa inlocuiesc din cele mai uzate la mine. cand ajungi prin bucuresti, ca nu e atat de urgent.
04 Mar 2014, 11:37
Mocca - Free - Gratis - Pe degeaba - dar numai in Bucuresti

- Stadionul STEAUA :
Doua bare de protectie pentru Fiat 600 .

0736.95.27.24.
04 Mar 2014, 12:48
asta nu e masina aia in care intri 4 persoane, doar daca n-ai mancat la pranz?
08 Mar 2014, 10:34
nu are cineva un soclu de bec pt lampa de ceata sau marsarier?am ramas fara lumina de ceata
08 Mar 2014, 11:59
avem de toate
08 Mar 2014, 12:00
ai ramas cred ca si fara notiunile elementare de citire din clasa I ca altfel ai fi vazut ca "pentru cereri exista topic in CAUT" in titlul acestui topic, mesaj repetat deasupra fiecarei postari
08 Mar 2014, 14:03
imi cer scuze domnule ''inteligent'' a se citi si ghilimelele si ma scuzati ca am putut gresi in asa hal.si cred ca ar trebui sa respecti pe cineva nu sa vorbesti(scrii la per tu' ca nu am citit aceleasi carti!de retarzi e plina lumea inteligentule! ROG UN MODERATOR SA STEARGA ANUNTUL GRESIT POSTAT!
08 Mar 2014, 23:26
De fapt vrei sa spui ca e plina lumea de inteligenti care se oftica in momentul in care li se spune ,dupa aproape un an de cand sunt membrii ai acestui forum(timp in care te astepti ca deja sa se fi prins de regulile forumului) , ca inca nu au invatat sa citeasca pentru a nu umple forumul de intrebari tampite care nu isi au locul in sectiunea respectiva, sau mai grav sa isi inceapa postarea cu "nu stiu daca am postat bine dar bla bla bla....". Nu era mai simplu sa citesti? pare regulamentele de ce sunt facute? Is curios daca la fel faci si cand semnezi un nou contract indiferent de domeniu...citesti printre randuri? stiu ca e plina lumea de retarzi, iar prin raspunsul tau foarte ofticat in urma atentionarii, mai sarcastice, a unei greseli pe care unii useri, care viziteaza forumul destul de des pentru a se satura= atunci cand vad ca inca un ,,inteligent" habar nu are sa citeasca 6 cuvinte, te baga pe tine in categoria lumii pline de retarzi

o seara faina!
09 Mar 2014, 01:08
terminati!
ptr cereri exista sectiune separata.
09 Mar 2014, 16:44
$1 scrie:$2e fapt vrei sa spui ca e plina lumea de inteligenti care se oftica in momentul in care li se spune ,dupa aproape un an de cand sunt membrii ai acestui forum(timp in care te astepti ca deja sa se fi prins de regulile forumului) , ca inca nu au invatat sa citeasca pentru a nu umple forumul de intrebari tampite care nu isi au locul in sectiunea respectiva, sau mai grav sa isi inceapa postarea cu "nu stiu daca am postat bine dar bla bla bla....". Nu era mai simplu sa citesti? pare regulamentele de ce sunt facute? Is curios daca la fel faci si cand semnezi un nou contract indiferent de domeniu...citesti printre randuri? stiu ca e plina lumea de retarzi, iar prin raspunsul tau foarte ofticat in urma atentionarii, mai sarcastice, a unei greseli pe care unii useri, care viziteaza forumul destul de des pentru a se satura= atunci cand vad ca inca un ,,inteligent" habar nu are sa citeasca 6 cuvinte, te baga pe tine in categoria lumii pline de retarzi

o seara faina!
''pare regulamentele de ce sunt facute? Is curios''... ASTA apropos de scris

m-am lamurit inteligentule!!
09 Mar 2014, 20:56
Da...habar nu ai sa citesti si esti tare mandru in momentul in care observi ca o persoana a gresit o litera, care intamplator este alaturata celei corecte pe tastatura. Esti penibil.
09 Mar 2014, 23:33
Paul91 si Cosminx_2000 ...
1. Ma bucur ca stiti sa cititi si sa va certati, dar faceti asta pe privat, nu in topic.
2. Cosminx_2000 ... te rog frumos data viitoare sa folosesti functia de cautare ("search") pentru a evita astfel de evenimente. Multumesc.
3. Deja sunteti ambii in afara regulamentului ... off-topic.
Multumesc pentru intelegere si nu am nevoie/nu vreau de nici o replica la acest post!
10 Mar 2014, 08:09
S-a fluierat, s-au impartit cartonase, la loc comanda (adica continuati in subiectul topicului).
18 Mar 2014, 17:45
Ofer pentru Brasov un bidon lichid servo rosu. A fost cumparat pentru completare dar am constatat cu atupoare ca imi trebuia verde. Bidonul este desfacut si dintr-un litru mai am 900 grame. A fost cumparat ieri si nu mai am ce face cu el. Cei interesati sa posteze
18 Mar 2014, 18:26
lichid de servo directie sau de servo frana? o sa ajung peste vreo 2 saptamani in brasov.
18 Mar 2014, 18:27
Este cel pentru servo directie
24 Mar 2014, 20:52
Eu sunt din Brasov, as fi interesat daca se doneaza multumesc anticipat, doar in cazul in care nu-l ia colegul xxl_cm.