Vand Ford Taunus GT / 2 usi / 500 Euro
Marca/Model: Ford TAUNUS GT
Numar usi: 2
Culoare: Galben Auriu
An de fabricatie:1973
Stare inmatriculare: inmariculat
Motor: LC 1593 cm3 / 53kW
Combustibil: Benzina
Pret: 500Euro
Date contact: 0741989024
Masina a fost un proiect de restaurare al meu pe care din lipsa de timp si bani l-am abandonat acum 5 ani. A fost schimbat la dansa absolut toata suspensia, a primit chiulasa noua (nu second hand) si a fost schimbat carburatorul de Dacia instalat de fostul proprietar cu unul Weber cu patru camere si filtru aer K&N. Din pacate acum 5 ani s-a spart blocul motor si de atunci zace.
Am toate actele si am pierdut cheia. Masina se afla in Valenii de Munte / Prahova. Contra cost se poate organiza transportul. Cam atat.
Din pacate pretul nu este negociabil.
Numar usi: 2
Culoare: Galben Auriu
An de fabricatie:1973
Stare inmatriculare: inmariculat
Motor: LC 1593 cm3 / 53kW
Combustibil: Benzina
Pret: 500Euro
Date contact: 0741989024
Masina a fost un proiect de restaurare al meu pe care din lipsa de timp si bani l-am abandonat acum 5 ani. A fost schimbat la dansa absolut toata suspensia, a primit chiulasa noua (nu second hand) si a fost schimbat carburatorul de Dacia instalat de fostul proprietar cu unul Weber cu patru camere si filtru aer K&N. Din pacate acum 5 ani s-a spart blocul motor si de atunci zace.
Am toate actele si am pierdut cheia. Masina se afla in Valenii de Munte / Prahova. Contra cost se poate organiza transportul. Cam atat.
Din pacate pretul nu este negociabil.
- Varadero
- Incepator
- Maşina: Ford Taunus 73