$1 scrie:$2colegule „foarte atent la detalii” iti sugerez sa-ti cumperi unele noi la pret de doua ori mai mare.asa poate iti satisfaci exigentele.poate te rezolva colegul comerciant.
Iti multumesc pentru sugestii dar eu nu am avut nimic de comentat referitor la pretul cerut de tine.
Consider ca e normal ca un comerciant sa ceara de 2 ori mai mult pe un produs
nou pentru care plateste taxe si din care trebuie sa acopere diferite cheltuieli.
Daca ai dorit sa deschizi discutia aici iti spun si eu parerea mea. Desi nu aveam de gand sa scriu ceva in topic-ul tau.
Desi nu am testat stopurile nu am afirmat niciodata ca nu ar functiona asa cum trebuie. Le-am vazut aprinse in poze, tu ai fost amabil si ai vrut sa le facem proba. Asadar nu aveam dubii ca nu ar fi totul in regula.
Dar, asa cum ti-am zis si la fata locului, nu mi-au placut cateva mici detalii. Tu ai zis ca nu ai vazut acele detalii la fel cum posibil multi nu le-ar vedea. Sau, chiar daca le-ar vedea, poate nu i-ar deranja. Fiecare are nivelul lui de atentie la detalii.
Insa ar fi fost de apreciat daca dupa intalnirea cu mine ai fi mentionat aici acele detalii. Mai departe procedezi cum consideri ca e mai bine.
Spor la vanzare.