Nu se contrazice nimeni ... ca idee sfatul lui Top Cat1 este foarte bun(apreciez) dar sunt prudent si extrem de atent cand merg cu viteza, nu depasesc aiurea, nu fortez depasiri, ajung la 140-150kmh si depasesc coloane "uneori" nu mereu ... si am condus ceva km pana acum. Din experienta am invatat ca e mai important sa te feresti de alti soferi neatenti decat orice altceva si sa franezi/accelerezi/eviti la nevoie...cand conduc sunt 100% atent la trafic spre deosebire de muuulti. Probabil s-a inteles gresit ca as fi vreun "pilot" inchipuit ... pana la urma atentia e mai importanta decat viteza si totul e neprevizibil.
Schumi saracu la 320kmh era atent 100% la drum ... la ski nu a mai fost 100% atent si s-a cam lovit ...e important sa fii 100% atent in tot ceea ce faci , indiferent de viteza!
Problema mea e ca imi place sa conduc iar cand mergi constant cu 90kmh extraurban sau constant cu 130kmh pe autostrada , fara depasiri,devansari,drumuri virajate, parca ...

.
Bogdan daca raportezi ceva la moderatori imi cumpar marker negru "permanent" si vin sa iti vad jantele

.
Ca idee cu ce ai fi vrut sa o schimbi(masina) ... la banii astia nu stiu ce ai fi putut cumpara mai bun , poate doar cu o diferenta sesizabila in plus ... si inca o treaba , masina cumparata noua nu se da pe una sh "kinder" la care dupa ce treci de ciocolata dai de "surprize" .
Surpriza

...

...

... schimbi luminile in consola centrala in alta culoare dar culoarea aia nu prea o sa ne incante ... mai bine stai potolit si o lasi cum e acum decat sa ne dezamagesti!