Da, da, nu e foarte mult de povestit, in sensul ca, pentru a vizita Centrul am dat vreo cateva ture pana s-a eliberat un loc de parcare - vis-a-vis de Hotel Capitol, apoi, spre iesire din oras am hotarat sa oprim la un market din zona si...stupoare, toata parcarea plina de triunghiuri.
Normal ca e o problema si daca le gasesti sus, si daca le gasesti jos - ca poate ocupi locul cuiva, asa ca, opresti cu grija sa nu te proptesti in vreun triunghi din alea si astepti in masina ca poate deranjezi pe careva.
De mentionat ca, raportat la dimensiunile orasului, sigur in Rm Valcea exista mai multe sensuri giratorii. In Brasov mi s-au parut insa mai cu cap plasate.
Tot ca o concluzie: se vede ca in Brasov sunt oameni mai civilizati si mai evoluati, dar, normal, carentele de educatie exista si aici, nu ca in Valcea, dar, exista....

Ce vreau sa spun apropos de locurile de parcare in Brasov: trebuie plecat de la premisa ca orasul este destul de mult axat pe turism, si deci, apar multi oameni straini de obiceiurile locale; deci, accesibilitate mai lesne la locuri de parcare si sistemul de plata mai intuitiv....