Cum se poate da muzica mai tare ?
26 Mar 2014, 22:20
Am schimbat de curand vechiul 9000VNR cu un Pioneer AVIC F320BT.
Toate bune si frumoase doar ca partea de radio se aude mult mai prost...sunt 2 sau 3 posturi maxim care se prind perfect, restul cu fasait... Pioneerul a venit cu un amplificator TMC care am inteles ca la noi in tara il poti folosi doar ca amplificator radio. Daca il conectez, se aude mai prost radio.
Inainte sa cumpar Pioneerul mi s-a probat radio si fara nici o antena conectata in afara ca prindea f f multe posturi, toate se auzeau perfect.
De la ce poate fi, fac eu ceva gresit?
PS: Am schimbat antena din plafon (cu surub) cu alta... nici o schimbare...
27 Mar 2014, 08:51
Posibil sa fie ceva in neregula cu antena ta. Incearca sa scoti antena si sa o inlocuiesti cu un cablu de 2,3 m conectat doar la firul cald, si vezi daca se observa vreo schimbare.
27 Mar 2014, 08:57
Sau probleme in mufa cablului de la antena care intra in unitatea audio / amplif. de semnal .. sau adaptor.
27 Mar 2014, 09:04
adica sa scot mufa din spatele HeadUnit-ului si sa agat un cablu pe miez ?
27 Mar 2014, 20:09
am scos-o pe cea de la masina si am legat o antena amarata. prinde foarte bine si foarte multe posturi. ideea este ca se prind posturi si cu antena masinii dar doar manual, nu se opreste automat cand gaseste un post. cu antena aia amarata de am legat-o se opreste automat...sa incerc sa remufez antena de la masina?
27 Mar 2014, 20:52
In prima faza, incearca sa remufezi, atat unde intra in player cat si unde intra in antena. Daca nici asa nu merge, schimba cablul, posibil sa fie rupt/sectionat pe undeva.