Re: Ford Focus ST170
$1 scrie:$2and vreun agent o sa imi faca o mare nedreptate, caz in care mi se va rupe de consecintele faptei mele voi scrie asa la mentiuni: "dinspre agentul constatator venea un miros puternic de alcool". Asa cum e dreptul lui sa constate, asa e si dreptul meu sa mentionez ce vreau.
Eu zic sa faci contestatie la PV, nu iti trebuie neaparat avocat. Nu are cum sa demonstreze ca nu iti mergea becul pentru ca nu te-a oprit in trafic pentru asta, erai stationat. Cat despre accident.. daca nu ai casco va trebui sa il actionezi in instanta pe vinovat. E imposibil sa pierzi, insa vei pierde ceva timp si bani. Si nu stiu cat de mare e suma reparatiilor ca sa se merite. Eu ma judec cu Asirom de 2 ani.. si cred ca mai tine jumatate de an cel putin. Pe langa banii de reparatie am mai bagat vreo 3000ron in avocat, expertize, taxe de judecata etc.
Multi merg la intimidare daca daunele la masina pe care au lovit-o sunt mici, si de aia nu dau RCA-ul. De obicei nimeni nu vrea sa stea prin tribunale doar pentru o bara de revopsit.
Nu stiu in ce masura este asta o solutie,o bara spate este 250 lei cu vopsirea completa inca 300 lei,total 550,sincer nu stiu daca se merita instanta in situatia asta,in conditiile in care respectivul era din MAI,aici sigur se poate sa pierzi(fiind vorba de MAI)chit ca in mod normal conform legislatiei ar trebui sa castigi,daca vorbim de pile de genul asta se poate bine mersi sa dai bani si sa stai asa a la long,sa beneficiezi doar de un nou termen si inca unul si tot asa,numai amanari,justitia e scumpa(si la vedere,dar si la propriu),sincer acum pentru 550 lei,fuga la dezmembrari si dupa iti dau daca doresti numarul unui vopsitor bun(are si cuptor si 300 per piesa).
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Un coleg de forum are nevoie de ajutorul nostru! -bibanu47- viewtopic.php?f=2&t=89574
-
balanescudragos - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford
- VIN: WF0FXXWPDF3M31315