Sony CD-MP3 cu Magazie 6CD - de pe Mondeo 4
Vand unitatea audio care a venit standard pe un Mondeo mk4 Titanium. Nu stiu modelul exact pt ca nu scrie nicaieri (poate stie cineva de pe aici si posteaza).
Unitatea a fost folosita cam 8-9 luni pana am luat o navigatie. Prezinta mici zgarieturi superficiale pe fata.
Am si "manualul utilizatorului" si codul de deblocare (daca il cere dupa instalare).
Pretul este de 400ron negociabil. Se poate vedea si testa in Iasi. Trimit si in tara prin curier cu plata ramburs.
PS. Incerc sa gasesc modelul exact, date tehnice si lista de modele Ford cu care este compatibil dar nu am reusit pana acum.
PPS. Revin cu poze.
Unitatea a fost folosita cam 8-9 luni pana am luat o navigatie. Prezinta mici zgarieturi superficiale pe fata.
Am si "manualul utilizatorului" si codul de deblocare (daca il cere dupa instalare).
Pretul este de 400ron negociabil. Se poate vedea si testa in Iasi. Trimit si in tara prin curier cu plata ramburs.
PS. Incerc sa gasesc modelul exact, date tehnice si lista de modele Ford cu care este compatibil dar nu am reusit pana acum.
PPS. Revin cu poze.
2007 Ford Mondeo, TitaniumX, sedan (4uşi) 2.0TDCi 140CP, Stardust Silver Metalic.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.
- zeus_anoxia
- Ford Freak