ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Mar 2014, 17:17
e golf cu sigla de peugeot.
16 Mar 2014, 19:04
Deh, nu toata lumea are spiritul de observatie dezvoltat...
16 Mar 2014, 19:23
Cu spirit ... de Fordist
16 Mar 2014, 19:29
Pai normal... din sigla Ford nu poti sa faci stelute de ninja, la fel ca cele de Mercedes... deaia inca rezista...

))))
17 Mar 2014, 11:34
Aha,deci ninjalaii is cei care fura semnele de la Mercedes !
17 Mar 2014, 14:18
Pai cand eram copil, vedeam pe la alti "prieteni" asa ceva, dar mie imi era frica sa rup stemele... deci nu eram nici macar ninja in devenire

)))))
10 Apr 2014, 09:38
Ceva frumos si mare, din auzite are un motor de 14001 cmc, si este folosit pe post de masina de inchiriat la nunti.
In curtea hotelului unde am stat mai erau multe alte masinutze pregatite pentru off-road
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

10 Apr 2014, 10:39
oare cat e impozitul la motorul asta?
12 Apr 2014, 17:27
Nu prea as crede sa fie inmatriculat pe Romania, decat daca proprietarul e vreun multimilardar

)
13 Apr 2014, 11:13

e pe SUA

bine din cate am inteles eu restul masinilor sunt pe Romania, H1, H2, H3 de offroad si mult alte masinutze modificate pentru asta, tipul are ceva reduceri la impozit pentru ca are handicap (nevazator) - oricum indiferent ca are sau nu reduceri la impozit e unul dintre cei care vor sa investeasca in zona Petrosani din pct de vedere turistic dar nu este lasa mai deloc ... de ce? nu se stie ....
http://www.complexcasadevis.ro/ - daca mergeti prin zona va recomand sa va opriti pentru somn, mancare etc ... preturi foarte ok
13 Apr 2014, 14:58
Asta cu posesor auto nevazator e ciudata tare...
13 Apr 2014, 16:07
Pai nu trebuie sa fii conducator auto, ca sa fii posesor de autovehicul...

daca e trecuta pe numele lui nu e obligat sa o si conduca
14 Apr 2014, 23:16
Nu e vazut de mine pe viu, insa mi s'a parut interesant
Focus X-road PS: nu am nici o legatura cu anuntul
15 Apr 2014, 12:55
interesant model ...
15 Apr 2014, 18:37
Mai este una tot facelift si tot gri in turda cu extremitatea de jos facuta neagra, diferenta e la marginila aripilor si anume e mai putin negru
15 Apr 2014, 20:00
Eu am vrut sambata sa trec prin zona respectiva ( Lupeni - Campul lui Neag - Lacul Valea Lui Iovan - Baile Herculane ), dar era circulatia intrerupta la intrare pe defileul Jiului intre anumite ore pentru asfaltare.
Ce m-a deranjat a fost faptul ca "doreii" care asfalteaza, au blocat efectiv drumul exact la intrare in defileu, adica la aprox 25- 30 km de Tg. Jiu fara sa puna nici cel mai mic semn, cum ca e intrerupta circulatia pe tronsonul respectiv. De fapt era un semn exact unde era intrerupta circulatia langa Dorel...
Am "bagat" aproape 60 km de pomana...
Sa le dea Domnu' multa sanatate...
16 Apr 2014, 10:00
Pai vezi pe cnadnr pe site si ai sa vezi, defileul e inchis de luni pana vineri intre orele 6 - 22 cu pauza (defileu deschis) intre 12:00 - 14:30 - e pauza doreilor, apoi dupa ora 22 pana la 6 dimineata stiam ca e deschis circulatiei.
16 Apr 2014, 16:41
Eu am trecut pe la 9.30 dimineata. Iti dai seama ca nu ma apuc acum sa verific fiecare traseu pe care vreau sa merg.
Si nu ma deranjeaza ca se lucreaza la drumuri, asta nu-i un lucru rau.
Pe mine ma suparat faptul ca nu au pus nici un indicator pe tot traseul de aprox 30 km, de la giratoriul de pe centura Tg. Jiului si pana la intrarea in defileu dupa Sadu, prin care sa atentioneze ca e drum in lucru si ca circulatia e temporar inchisa.
Am vazut ulterior pe panoul expus langa Dorel programul de lucru al baietilor si cel in care se poate circula.
Faza enervanta e ca si pe traseul Tg. Jiu - Bumbesti Jiu (Sadu) se lucreaza si sunt vre-o 4-5 semafore care opresc temporar circulatia si am mai stat si la alea o groaza de timp ca deh...
Stima.
16 Apr 2014, 18:04
$1 scrie:$2Pe mine ma suparat faptul ca nu au pus nici un indicator pe tot traseul de aprox 30 km, de la giratoriul de pe centura Tg. Jiului si pana la intrarea in defileu dupa Sadu, prin care sa atentioneze ca e drum in lucru si ca circulatia e temporar inchisa.
Ai dreptate - era normal sa atentioneze. Fa sesizare la IDP
http://www.idpgorj.ro/
17 Apr 2014, 14:21
O'neill, din ce stiu eu exista un anunt despre inchiderea defileului chiar la iesirea din Valcea spre Tg-jiu, mai exact dupa ce treci de OMV. E adevarat ca e greu observabil si scrie destul de multe (niciodata nu am reusit sa citesc tot ce scrie). Eu vin de la Bucuresti, pe la boromir si inainte de OMV fac stanga si iar stanga spre tg-jiu, chiar acolo e indicatorul de care vorbesc!
27 Mai 2014, 21:58
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Mai 2014, 22:21
pe ala daca il pierzi intr-o camera intunecata, trebuie sa spui un banc sa zambeasca ca sa poti sa il mai gasesti.
24 Iul 2014, 18:56
$1 scrie:$2eva frumos si mare, din auzite are un motor de 14001 cmc, si este folosit pe post de masina de inchiriat la nunti.
In curtea hotelului unde am stat mai erau multe alte masinutze pregatite pentru off-road
14.001, esti sigur?capacitate de locomotiva!
10 Sep 2014, 00:30
ce sa fie oare? Ka...... Mustang??????
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

13 Sep 2014, 21:20
Da........
14 Sep 2014, 00:36
vechiut si uratel gen