ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
17 Apr 2014, 12:18
Un caine bine dotat !
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

17 Apr 2014, 12:29
Invidiosule
17 Apr 2014, 13:23
fake, asta e photoshop clar !!!
17 Apr 2014, 13:31
Nu e fake, fotografia e facuta cu telefonul , prin geam...si greseala mea e ca am dat un pic de zoom . Daca mai apare prin cartier il mai fotografiez.
17 Apr 2014, 22:03
Stiu ca-i fals, da-i bun:
25 Apr 2014, 20:07
unde a pus omul fordul sa-i faca poza...
mai sigur era pe calea ferata ... macar vezi cand vine trenul...
http://www.tocmai.ro/ford-s-max-2007-7- ... 97629.html
27 Apr 2014, 23:13
nu e nici o inventie a celor de la nissan, practic e o masina tratata cu o solutie water repelant:
http://www.youtube.com/watch?v=DZrjXSsfxMQasemenea solutie poti sa o aplici si pe un trabant si se va comporta la fel.
07 Mai 2014, 00:20
Hahaha foarte tare !!

)))
07 Mai 2014, 18:20
-Hamsteri fitnesisti
-Purcelusul foarte educat care tine la silueta lui la fel ca si stapana
-Din ciclul timpitii sunt pretutindeni
-Si papagalilor le place sa danseze disco
-Auto...
-De prin salile de forta adunate
-Acrobatii interesante; merita vazut un astfel de spectacol
-dansuri ,,populare'' africane care urmeaza sa ajunga si in cluburile de fite din ro cat de curand
-ce nu fac femeile pentru ca sa arate bine
07 Mai 2014, 23:12
Un mecanic-auto ajunge in cer si i se plange Sfantului Petru:
- Cum se poate sa mor la 38 de ani?
- Uite, noi am adunat toate orele de manopera de pe chitantele eliberate de tine si reiese ca ai 90 de ani.
08 Mai 2014, 11:20

asta e valabila pentru mecanicii din reprezentanta

:))
08 Mai 2014, 17:38
Ești o divă respectabilă, cu botox injectat în bot? Îți vine să strănuți? MAI BINE NU !!!
10 Mai 2014, 17:11
Prajituri chinezesti
Ca pe la noi

, oare
Si, cum vom ajunge in curand sa alimentam; ,,traiasca'' USL
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

13 Mai 2014, 09:15
Nu stiu daca a mai fost... Harrison Ford, Level Ford.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

13 Mai 2014, 09:26
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

14 Mai 2014, 15:39
buna asta ionut

))))
14 Mai 2014, 15:59
Nu mi se pare amuzant deloc fiindca de ieri nu reusesc sa ma decid daca sa fie limuzina sau sport.
14 Mai 2014, 17:35
Suntem pe locul 1 ?
14 Mai 2014, 17:38
Lucrari de control la scoala nu prea a facut omul acesta !
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

15 Mai 2014, 09:02
O scrisoare de la o mama(blonda) catre fiica ei(tot blonda)
Buna ziua, draga mea fiica,
Daca ai primit aceasta scrisoare, inseamna ca ea a ajuns la tine, daca nu ai primit-o, da-mi de stire si eu voi mai scrie una. Eu scriu incet, deoarece stiu ca tu citesti nu prea repede.
Timpul la noi e frumos, saptamana trecuta a plouat doar de doua ori, la inceputul saptamanii trei zile si la sfarsitul saptamanii inca patru.
Apropo, in legatura cu paltonul ce ai zis sa ti-l trimit. Unchiul Vasile a spus ca nasturii din metal sunt prea grei o sa trebuiasca sa platesc mai mult la posta, asa ca am rupt nasturii si i-am pus in buzunarul drept, ai sa-i cosi tu la loc.
Tatal tau a gasit un nou loc de munca, acum sub el se afla 500 de oameni, el e sef cosas la cimitir.
Sora ta s-a maritat si acum asteapta un copil, dar pentru ca nu stim daca va fi fata sau baiat inca nu stiu daca vei deveni matusa sau unchi. Mi-a spus ca, daca va fi fata o va numi ca pe mine, desi imi pare straniu sa-si numeasca copilul "Mama".
Fratele tau, a avut, nu demult, o peripetie, a inchis masina si a uitat cheile inauntru. A fost nevoit sa mearga 10 km pana acasa sa ia cheile de rezerva si sa ne elibereze pe toti din masina.
Daca ai sa o intalnesti pe verisoara ta, Lilia, transmite-i salutari, daca nu ai s-o intalnesti, atunci nu-i spune nimic.
Mama ta.
P.S. Am vrut sa pun si niste bani, dar am inchis deja plicul.