In cele din urma am lamurit situatia si sta in felul urmator:
@ Florin21, B0gd4n_r, aeon07, Officer: aveti perfecta dreptate; aceasta este si opinia mea
1. Vinovat a iesit celalalt sofer deoarece in momentul impactului eu eram oprit si el a inceput sa dea inapoi. (daca amandoi eram in miscare in timpul tamponarii). A trebuit sa recurgem la proces verbal deoarece nu am putut cadea la un acord comun. Eu eram de parere ca doar el e vinovat si el era de parere ca amandoi. A durat in jurul la 1h30min sa fie lamurit de politist ca el e singurul vinovat.
2. In cazul in care amandoua masinile erau in miscare, atunci era culpa comuna; daca masina celuilalt nu avea avarii, asigurarea mea tot crestea deoarece se deschide dosar de dauna de ambele parti. Se deschidea un dosar la compania mea de asigurari si unul la compania lui dupa care urmau toate hartogaraiele, poze si declaratii. Firmele de asigurari suportau 50% din valoarea reparatiilor.
3. Asigurarea acestuia este la Carpatica (firma neserioasa din review-urile de pe net); sper sa nu am o experienta proasta cu ei.
@ Officer: Imi cer scuze daca am postat gresit si sper ca subiectul sa fie mutat in topicul adecvat, poate fi benefic si altora cu tamponari usoare.
- Fişiere ataşate
-