Am generat si platit proforma 43 pentru o camera dubla dar am ales o singura persoana si probabil ca voi mai veni cu cineva in camera. Trebuie sa mentionez undeva asta? Stric rau calculele?
MaÅŸina: FORD FOCUS 2007 1.6 TDCI 66kw FORD C-MAX 2008 1.6 TDCI 66kw
Re: Zilele ClubFORD 2014 - Discutii generale
13 Mai 2014, 15:23
Va anunt cu bucurie ca anul acesta NE VEDEM LA MARE LA ZCF!!! Fiind prima mea participare,sper sa nu fiu un outsider. Si fiica mea (8 luni) abia asteapta. :-)
$1 scrie:$25. Termenul limită de plată este 25 mai. În cazul în care rezervarea se întinde şi în afara perioadei evenimentului, 6 - 9 iunie (de exemplu, de pe 2 iunie), termenul limită de plată este 5 mai.
Am prelungit acest termen pana astazi, 15 mai, tocmai pentru a putea plati cat mai multe persoane. De maine, noptile in afara perioadei oficiale vor fi disponible la pretul standard (110lei/noapte).
Eu m-am inscris din martie si am fost sunat de agentie sa-mi aminteasca de plata saptamana trecuta. Apoi am platit pe 14, dar momentan nu am primit confirmarea din partea lor. Ii voi contacta maine pentru a fi sigur.
Intrebare de incepator Daca am gresit nr de inmatriculare in formularul de inscriere cum pot modifica?
Podul de la Agigea este inca in reparatii, deci cei care vin spre ZCF cautati cu o zi, doua, inainte programul actualizat de inchidere al traficului ca sa nu va treziti ca faceti pauza acolo 4 ore!
Programul anuntat la acest moment, cu podul inchis, este urmatorul:
LUNI 2 iunie / 9 iunie Noaptea 23-3
MARTI 3 / 10 iunie Ziua 9-13 Noaptea 23-3
MIERCURI 4 iunie Noaptea 23-1
JOI 5 iunie Ziua 9-13 Noaptea 23-1
SAMBATA 7 iunie Ziua 9-13
Vineri si Duminica nu sunt restricitii de circulatie.
De pe A2 iesi spre dreapta si la 50-100m este podul unde e o masina de la Politia Rutiera care va opri traficul. E mereu postata acolo, chiar daca traficul este permis nu uitati de limita de viteza 50km/h! Sunt radare de obicei la ambele capete!
Puteti folosi si trasee alternative, mai lungi cam cu aprox 80km Traseu recomandat de autoritati este praf din cauza tirurilor (Mereni-Cobadin), si aici ma refer la gropi de ramai cu masina suspendata. Daca n-aveti cum sa va incadrati in program va recomand sa iesiti de pe autostrada la nod Ostrov-Murfatlar si mergeti pe Ciocarlia de sus, Cobadin, Chirnogeni, Negru-Voda,Mangalia, Jupiter (locatia hotelului) -Nu mizati pe programul podului, am stat la coada si o ora pana s-a fluidizat traficul. -Pe pod limita de viteza este 50km/h. -Atentie la radare intre Constanta si Mangalia (cel putin unul in localitate) -Atentie la limitarile de viteza in localitati, se schimba limita si in mijlocul localitatii (50 -70km/h)
haoleu, mânca-vash... patru ore pauză sâmbăta?!? Îmi pun flotoare la C-Max... mama lor de derbedei. Ăstora le ia mai mult timp să repare un pod decât i-a luat lui Saligny să construiască unul, în urmă cu două secole!
saliu m`am inscris si eu ( sper sa mai mearga) dar am o prb la proforma. am completat 2 pers , 2 nopti si imi da ca am 2 camere. vreau sa`mi modifice si mie cineva pls corect.....
si astept un reply de la organizatori sa stiu daca ma duc sa platesc sau nu zilele viitoare... ms anticipat