Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vind OPEL CALIBRA 2.0 16V 150CP! Welcome fieSTa!

28 Sep 2007, 23:31

A venit si momentul despartirii... :cry: Grea decizie, dar daca tot mi-a venit micul ST, am decis ca e momentul sa ma despart de calibrutza mea draga... Ii caut un stapin bun care sa aiba grija de ea!

Motor 2000 16V. Culoare verde cameleon (culoarea se schimba, de la verde la albastru si negru). Are 150 cp, fabricatie 1993 dar atentie..a fost revopista complet anul trecut-2006, fara sa fie avariata, la HONDA Bacau. Retapitzata interior complet cu materiale originale Opel. Parbriz nou. Service si intretinere reprezentanta Opel Bacau. Prim proprietar in Romania.

Dotari: computer bord (autonomie, consum mediu/instantaneu), geamuri electrice, oglinzi electrice/degivrare, inchidere centralizata cu telecomanda, ABS, servodirectie, frine disc fata/spate, alarma cu 3 senzori (perimetru, soc, presiune), jante aliaj, aer conditionat, evacuare sport inox, linie audio sony cu magazie 10 cd, etc...

29 Sep 2007, 00:10

niste poze si un pret se poate? masina din ce spui tu are de toate pe ea. imi place. nu sunt interesat atat de mult incat sa o cumpar dar vreau poze pentru ca in primu rand sami delectez ocheanele si in al doilea ca asa trebuie. ca sa vada posibilii cumparatori:)

29 Sep 2007, 09:56

Ludicass: un pret te rog.

29 Sep 2007, 16:19

Pretzul e 4500 euro negociabil! In momentul de fata am un client care mi-a oferit 4000 dar nu sint de acord. A ramas ca se mai gindeste si el, si eu. Eu unu m-am gindit si raspunsul meu e nu :D
Fişiere ataşate
Photo-0013.jpg
(122.51 KiB) Descărcat de 206 ori
Photo-0014.jpg
Calibra 2.0 16 v 150cp
(143.84 KiB) Descărcat de 206 ori

03 Noi 2007, 22:13

Gata...iubirea mea de 6 ani...calybrutza mea draga..mi-a spus la revedere! Ne-am despartit cu lacrimi in ochi....efectiv. Sper ca a incaput pe miini bune, noul proprietar mi-a promis ca va avea mare grija de ea....Asta e..sint si momente din astea in viatza cind te desparti de un membru de familie drag... :cry:

Topicul se poate inchide!

03 Noi 2007, 23:52

Frumusica...Vad ca stai pe langa piscina...Am locuit si eu in Bacau pe M Costin...amintirile ma coplesesc...
Sa ai parte doar de bucurii cu Ford-ul.

04 Noi 2007, 00:22

Multumesc....da, a fost si este o masina deosebita...era genul de masina remarcata imediat in trafic prin aspectul exterior si prin sunetul puternic al evacuarii inox. Se identifica cu mine, era cunoscuta in oras...Saptamina trecuta m-a oprit un echipaj de politie in trafic cu fordul si reactia politistului a fost...nu-mi vine sa cred, nu mai aveti calibra aia super? ati vindut-o?! Fara alte comentarii... :D

04 Noi 2007, 14:01

si...pana la urma cu cat ai dat`o???

04 Noi 2007, 14:24

Am dat-o dupa 4 zile de reclama pe net..pe autovit..interval in care m-a zapacit lumea..am avut clienti din Bacau, Focsani, Piatra, Roman, Iasi..cu 4100 euro...! Puteam probabil sa iau 4300, dar am considerat ca nu merita sa mai stau pt 200 euro!
Subiect închis