ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Noi 2007, 17:59
Ce credeti, merita ?
http://www.autoaccesorii.ro/standard_pr ... hp?id=3185
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- img_3185_2.jpg
- (11.47 KiB) Descărcat de 244 ori
03 Noi 2007, 18:33
Mie unul nu mi-ar folosi la nimic.
03 Noi 2007, 18:41
Interesanta ideea, desi cred ca este OK si daca iti arata in oglinda ca cele (relativ) obisnuite.
Scumput.
03 Noi 2007, 18:46
Cam foarte interesant!
03 Noi 2007, 18:58
Inutil. La parcarea cu spatele ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să mă uit în ... față.
Displayul pentru viteză este minuscul.
Iar prețul de nici 400ron mă face să cred că este o chinezărie inutilă
03 Noi 2007, 19:07
Mishto pareri, ca de..., e forum.
"Inutil. La parcarea cu spatele ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să mă uit în ... față. " a spus cineva. Dar care "asistent" la parcare are display-ul in spate doamne iarta-ma ?
03 Noi 2007, 20:29
al meu! l-am montat pe stalpul din stanga spate!
03 Noi 2007, 21:11
unii cand dau cu spatele, se uita in fata. mai precis in oglinzile retrovizoare. si la mine senzorul este pus deasupra oglinzii retrovizoare fata.
dezavantajul unor oglinzi ca ale mele ar fi ca fac ca obiectele sa para mai aproape decat real. dar mai bine decat sa para mai departe
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 03 Noi 2007, 21:13, modificat 1 dată în total.
03 Noi 2007, 21:12
Pai de aia mi-as si pune senzor, ca sa nu-mi mai sucesc gatul aiurea! E normal sa fie in fata afisajul...
03 Noi 2007, 21:13
@haryhary: Ok! Sunt dezarmat, ma dau batut.
Stanga sau dreapta , totusi?
03 Noi 2007, 21:14
$1 scrie:$2stanga spate!
03 Noi 2007, 21:18
Inca ceva o sa afli domnu alexandru : al meu a costat cca 300 ron cu tot cu tva si montaj la reprezentanta (si afisaj si sonor). Deci si mai chinezarie. A naibii totusi, este destul de utila si dupa 1 an jumate inca nu vrea sa se defecteze.
03 Noi 2007, 21:31
Zi-mi numărul de la mașină și te rezolv eu în seara asta

).
Senzor nesenzor, tot cu ochii mei parchez mai bine.
ÃŽnsă deja sunt ot.
03 Noi 2007, 21:35
ti-l zic da va trebui sa te furisezi in parcarea romcar.
daca poti cu ochii tai e f bine, insa pot fi obiecte mai joase pt care ochii ar putea sa nu-ti fie de ajuns, ci poate al saselea simt

insa oricum e mai usor cu un hatch sau break decat cu un sedan.
03 Noi 2007, 21:39
$1 scrie:$2i-l zic da va trebui sa te furisezi in parcarea romcar.
daca poti cu ochii tai e f bine, insa pot fi obiecte mai joase pt care ochii ar putea sa nu-ti fie de ajuns, ci poate al saselea simt

insa oricum e mai usor cu un hatch sau break decat cu un sedan.
Din contra, eu zic ca cei cu senzori sunt mai predispusi la astfel de erori pentru ca se bazeaza pe asistenta la parcare. Eu de pilda incerc sa vad intotdeauna daca sunt obstacole de acest gen (care pot fi inclusiv sticle sparte, etc).
03 Noi 2007, 21:46
@ Mhai L: Tu ai ceva cu asiguratorii? Pai ei din ce sa traiasca.....
03 Noi 2007, 21:49
$1 scrie:$2 Mhai L: Tu ai ceva cu asiguratorii? Pai ei din ce sa traiasca.....
Sunt de acord ca pe foarte multi ii ajuta acesti senzori zilnic, dar in cazul obiectelor nedetectabile de senzori probabilitatea este mult mai mare sa intri tare in obstacole pentru ca te bazezi pe ei.
03 Noi 2007, 21:55
@Mihai L: Q.E.D. T u chiar ai ceva cu asiguratorii...
03 Noi 2007, 22:47
Hmmmm...pana acum cum s-o fi circulat fara aceste gizmo-uri? De cand au devenit atat de necesare?
03 Noi 2007, 23:39
Nu sunt neaparat necesare @officer, eu unul sunt "vrajit" de gadget-uri (sper ca am scris corect), stau si ma minunez de ce se mai inventeaza.
Mi-a atras atentia acest aparat pentru ca imbina afisarea pe parbriz (chestie lansata cu mare fast de BMW parca, acum cativa ani) cu asistenta la parcare.
S-apoi, nu sunt faine toate aceste comentarii ?
03 Noi 2007, 23:40
Hmmm, dar ce zici de multele masini care au urme clare de "parcari" nereusite? Eu unul o sa-mi pun. Cand, nu stiu. Dar o sa-mi pun.
03 Noi 2007, 23:42
Da-ne de stire cand o faci.
03 Noi 2007, 23:50
Pai nu stiu daca il pun pe asta cu HUD... E interesant, dar nu stiu cum citeste el viteza, ca nu scrie...
04 Noi 2007, 00:27
$1 scrie:$2mmmm...pana acum cum s-o fi circulat fara aceste gizmo-uri? De cand au devenit atat de necesare?
cu masini mai vechi care n-aveau luneta asa de cocotata.
de cand s-a dat liber la masini si am inceput sa facem manevre la milimetru pt un loc de parcare.
04 Noi 2007, 01:39
Am cerut informatii mai amanuntite despre produs.Cand le primesc va comunic.
04 Noi 2007, 02:05
$1 scrie:$2mmm, dar ce zici de multele masini care au urme clare de "parcari" nereusite? Eu unul o sa-mi pun. Cand, nu stiu. Dar o sa-mi pun.
Oricat de mult ne-ar displace sa o gasim cu urme de parcare (si eu am gasit-o in fata cu o zgarietura si numarul indoit bine), putem sa ne punem lasere de ghidare ca tot degeaba. Problema este la cei care nu se pricep si umbla cu masinile...
04 Noi 2007, 02:19
Nu prea vreau sa vorbesc despre acest subiect "...si eu am gasit-o in fata cu o zgarietura si numarul indoit bine..." sa nu "trezesc" spiritele negre. In fiecare an duc masina la retusat pe ici pe colo de la astfel de... beep !, beep !, beep !(m-am auto cenzurat) .
04 Noi 2007, 02:35
@Mihai: ei bine, eu nu ma pricep

Ca mi-am luat-o sa o conduc, nu sa o parchez. Si daca locul e stramt si simt ca nu pot sau ma chinui, mai bine plec. Asa, cu un pic de ajutor (echivalentul unui om care imi da ajutor), e altceva. Faptul ca nu sunt as la parcare ma face sofer prost? Nu cred.
04 Noi 2007, 02:39
Nu, Viper, ma refeream la cei care parcheaza si nu au habar si iti zgarie masina...
Cand este loc putin si eu fac la fel ca tine, caut in alta parte. Altii sesizeaza mai greu (sau chiar deloc), din pacate. Ideea este ca folosind senzorii nu elimini posibilitatea sa gasesti urmele pe care le lasa altul pe masina ta.
04 Noi 2007, 03:33
Corect, ideea e ca vreau senzori ca sa pot parca oriunde, nu sa caut alt loc ca nu sunt sigur ca pot parca...