Cum se poate da muzica mai tare ?
04 Noi 2007, 13:40
domnilor, daca priviti titlul topicului veti vedea ca ati plecat pe aratura. fiecare ia soft de unde poate, in concordanta cu propriile principii si asumandu-si riscurile pe care crede de cuviinta sa si le asume.
revenind la ultima intrebare ontopic, igo este compatibil cu p535 pt ca ruleaza (si) sub windows mobile 6.
04 Noi 2007, 13:46
$1 scrie:$2omnilor, daca priviti titlul topicului veti vedea ca ati plecat pe aratura. fiecare ia soft de unde poate, in concordanta cu propriile principii si asumandu-si riscurile pe care crede de cuviinta sa si le asume.
revenind la ultima intrebare ontopic, igo este compatibil cu p535 pt ca ruleaza (si) sub windows mobile 6.
Cu asta inchei acest subiect:
Pai tocmai despre asta e vorba, nu-si asuma nici un risc, pentru ca atat sunt de obisnuiti cu "furtul" acesta incat ei nu cunosc sentimentul de vinovatie, cei mai multi nici nu stiu ca acesta este furt. Dar inca o data spun, nu sunt singurii vinovati de acest lucru.
04 Noi 2007, 14:23
O sa imi iau un Eten x800. Din cate am inteles e mai bun ca P535 dar are niste probleme la rularea filmelor. Se vad in frameuri din lipsa de codecuri.
04 Noi 2007, 21:19
Ia in calcul si viteza procesorului...

Eu am un ASUS P535 (singura jucarie cu telefon cu procesor pe 520 Mhz) si sunt extren de incantat de el. Imi calculeaza si reconfigureaza traseele aproape instantaneu (as vrea sa vad si alte PDA-uri care sa se miste asa de repede). In plus exista f.f.multe softuri care sa te ajute pe partea de telefon (folosesc SPB Phone Suite,unde apelurile le faci printr-o simpla atingere a ecranului). Sistem de navigatie: IGo My way 2006 Plus, care pus peste modulul SIRF Star III al GPS-ului face o treaba nemaipomenita. Acum, depinde de buget si de ceea ce iti doresti sa faca jucaria. Pe mine m-a costat doar 1600 RON. Daca doresti mai multe detalii, PM.
06 Noi 2007, 00:41
Are cineva harta igo ?
06 Noi 2007, 00:58
da, am
06 Noi 2007, 01:06
Si eu o am (de fapt, am cam toata Europa). Toate hartile au peste 3 Gb, asa ca...o recomandare: downloadeaza de pe net programul, cu torentii. Ca sfat:
http://www.torrentz.com, ii tastezi acolo IGo la search si te apuci de descarcat. Bafta!
06 Noi 2007, 14:45
Am fost aseara si am luat Eten X800. Arata foarte misto. Nu stiu cat de bun este inca. Nu am mai umblat pe alte pda-uri ca sa pot face o comparatie. Are Windows Mobile 6 pe el. Am incercat semnalul pe gps. In casa nu am reusit sa il conectez la vreun satelit dar cand am iesit pe balcon s-a conectat imediat. Poate sa fie si din cauza blocului fiindca langa pereti nu am semnal nici pe telefoane, decapt pe Zapp. Connexul orange si cosmote nu au langa ziduri !?!. De baterie nu pot sa spun nimi.
Muzica se aude destul de bine pe el. Filme nu am incercat dar din ce am auzit nu ar fii atat de stralucit la capitolul asta. Cu memoria din 64 ramane cu 20 daca m-am uitat eu bine. Iar o aplicatie ia maxim 4. Am mai avut si unele reluari la el. Mai revin cu detalii dupa ce il scot de la incarcat. Am primit si kit auto, un suport din piele pentru legat la pantaloni, cablu d date , casti . Dar nu are nici un manual de utilizare !!!
06 Noi 2007, 21:21
S-ar putea ca manualul de utilizare sa fie in format electronic,pe unul din CD-urile pe care le-ai primit odata cu produsul.
11 Noi 2007, 18:33
sa il stapanesti sanatos...eu am avut Asus A632N si l-am vandut sa imi iau ceva cu wifi... am cautat si am gasit la oferta Airis T620.. din cate am navigat pe net imi place pt ca pe masina nu l-am folosit inca... insa de Asus am fost foarte multumit
12 Noi 2007, 05:33
@Tiry213 :felicitari pt achizitie.....n-o sa-ti para rau ...eu am un X500 si sunt super multumit de el chiar si la filme, daca stii cu ce sa le vezi.....WMP sucks.....bateria tine destul, telefonu merge ok, GPS-ul e punctul forte...have fun & take care
15 Noi 2007, 20:04
Bine v-am gasit si pe acest topic.
Doresc sa achizitionez un GPS din SUA, la un pret ceva mai mic decat in Romania. Ingrijorarea mea este, normal, ca de fiecare data cand cumperi ceva din SUA, daca merge si in Europa / Romania.
E vorba de un TomTom, cel mai ieftin gasit. Dupa ce ar trebui sa ma uit la specificatii ca sa stiu daca e bun sau nu pe la noi? Are SD carc, soft upgradabil si deci si harti downloadabile. Dar ma intereseaza sa-i pot baga harti luate de la unu-altul ,nu cumparate cu bani grei...deci imi trebuie ceva sa fie compatibil cu majoritatea hartilor.
Azi nu am avut timp sa citesc tot topicul de la inceput, poate ma lamuresc, dar va rog daca imi poate face cineva o "harta" a ce ar trebui sa aibe un GPS sa mearga si pe lanoi si sa-i pot baga hartile EU si RO...ii multumesc anticipat.
16 Noi 2007, 00:16
Solutia care ti-o recomand este un PDA/PNA cu sistem de operare Windows Mobile. Pe acesta poti instala un soft GPS cum ar fi iGO sau MioMap.
Daca vrei sa-l achizitionezi din US, singurul lucru la care trebuie sa te uiti este daca suporta la alimentare 220V si sa aiba mufa de alimentare de tip european.
Exemplu: INPUT: 100-240V
16 Noi 2007, 00:46
Hartile TomTom se pare ca nu sunt grozave pentru RO...
16 Noi 2007, 13:56
Nu sunt pretentios la calitatea hartilor, sa ma descurc doar. Vreau sa iau ceva intr-adevar ieftin, si in SUA sunt cel putin la juma de pret fatza de RO. Ce ma intereseaza este daca se pot incarca in acest TOMTOM harti luate mocca de la unii-altii - am inteles ca IGO se gasesc cel mai mult si se pot copia . IGO asta merge pe TomTom?
Cat despre alimentare, nu stiu daca sa-mi fac griji de 110/220, atata vreme cat il tin in masina si-l conectez la bricheta.
16 Noi 2007, 14:03
$1 scrie:$2u sunt pretentios la calitatea hartilor, sa ma descurc doar. Vreau sa iau ceva intr-adevar ieftin, si in SUA sunt cel putin la juma de pret fatza de RO. Ce ma intereseaza este daca se pot incarca in acest TOMTOM harti luate mocca de la unii-altii - am inteles ca IGO se gasesc cel mai mult si se pot copia . IGO asta merge pe TomTom?
Cat despre alimentare, nu stiu daca sa-mi fac griji de 110/220, atata vreme cat il tin in masina si-l conectez la bricheta.
Daca nu este PDA foarte probabil sa ai probleme cu schimbatul softului/hartilor...
"Nu sunt pretentios la calitatea hartilor, sa ma descurc doar" - Adica este suficient daca iti arata ca esti in Bucuresti, nu te intereseaza si strazile, sa inteleg?
Daca iei PDA il vei utiliza si in casa, foarte probabil, de aceea ai avea nevoie de alimentare la 220V (m-am uitat acum, la HP 4700 si la Palm T5 aleimentatoarele merg la 100-240V, iar T5 de ex. a venit cu mai multe stechere) ; un dispozitiv dedicat pentru navigatie e mai putin folosit in afara masinii.
16 Noi 2007, 14:17
Pai d-asta de masina ash vrea, cu ecran mare, fara telefon si alte smecherii. Uite aici exact ce am gasit:
http://www.circuitcity.com/ssm/Tom-Tom- ... tDetail.do
Ce parere ai?
16 Noi 2007, 14:22
Daca mergi in SUA/Canada e perfect...
Intereseaza-te de harti, cele pentru RO se pare ca nu sunt reusite si in acest caz vei avea doar un display color in masina.
16 Noi 2007, 18:16
Nici nu stiu unde sa ma interesez, de aceea postez pe Ford Forum si nu pe altul...
Ce inseamna harti nereusite? Au eroare mare de localizare? sau chiar sunt imposibil de folosit? Repet, nu-s cusurgiu si nu vreau la milimetru, dar na, sa ma pot totusi folosi de ea...
Totusi, stie cineva, se pot descarca harti in acest dispozitiv? Si ce fel de harti? Trebuie sa le cumpar de la TOMTOM? sau se gasesc si mocca pe net?
Iar conectarea la satelit, este posibila daca e din SUA aparatul? Gaseste si satelitii europeni sau ce-or fi deasupra noastra ?
Sunt habarnist la GPS-uri ca pana acum nu m-au interesat...dar in curand mi-l va cumpara cineva din state si nu vreau sa mi-l iau degeaba.
19 Noi 2007, 03:13
dupa cum ti s-a spus mai sus.... trebuie sa aibe windows mobile pe el... un procesor mai mare pt a recalcula rapid traseul(de la 400mh in sus); hartile nu sunt o problema, nici programele de navigatie (se pot cumpara, imprumuta, sau copia... etc);
personal iti recomand PDA cu windows mobile 5 sau 6, poti face mai multe lucruri pe el decat pe un PNA. Eu am Airis T620.. are GPS, BT, WIFI (conectare la internet ce imi permite sa vizionez programe tv ce emit pe net si multe alte chestii interesante si utile) si sunt foarte multumit de el... mi-am instalat pe el IGO 2006 si i-am bagat harti de 2007 (45 tari), meniu si voci in limba romana.. am traversat europa dus-intors cu iesiri de pe autostrada... no problem
pret de achizitie 306 euro la oferta.
19 Noi 2007, 03:20
$1 scrie:$2ici nu stiu unde sa ma interesez, de aceea postez pe Ford Forum si nu pe altul...
Ce inseamna harti nereusite? Au eroare mare de localizare? sau chiar sunt imposibil de folosit? Repet, nu-s cusurgiu si nu vreau la milimetru, dar na, sa ma pot totusi folosi de ea...
Totusi, stie cineva, se pot descarca harti in acest dispozitiv? Si ce fel de harti? Trebuie sa le cumpar de la TOMTOM? sau se gasesc si mocca pe net?
Iar conectarea la satelit, este posibila daca e din SUA aparatul? Gaseste si satelitii europeni sau ce-or fi deasupra noastra ?
Sunt habarnist la GPS-uri ca pana acum nu m-au interesat...dar in curand mi-l va cumpara cineva din state si nu vreau sa mi-l iau degeaba.
harti nereusite... adica sa vezi ca strada merge inainte si tie sa iti spuna sau sa vezi pe aparat ca drumul face stanga (am patit-o)
se pot descarca harti pt aparatul pe care l-ai prezentat dar contra-cost de pe site-ul oficial
conectarea se face la orice satelit nu conteaza de unde e cumparat dispozitivul
nu ti-l recomand
20 Noi 2007, 16:53

Nu pot sa dau atatia bani pe un sistem GPS, mai ales ca nu sunt un mare plimbaretz. Ce am gasit eu costa 160 $, si mi-l face cineva cadou. Stiu ca un PDA, cu sistem windows, are incomparabil mai multe posibilitati, dar costa mai mult decat dublu...
Ce vroiam sa stiu era daca se conecteaza la satelit in Europa - si raspunsul este ca da, merci.
Daca se gasesc harti mocca - si raspunsul pare a fi tot da.
Acuma, eu nu stiu nici macar ce sistem de operare are acest Tom-Tom,daca se poate instala IGO, cum pot sa aflu? Voi incerca sa citesc mai multe despre el pe site-ul oficial TomTom.
Daca mai aveti info sunt fericit sa le primesc.
20 Noi 2007, 19:33
eu am avut PNA si nu am reusit sa bag harti pe el... tot tomtom era dar cumparat din spania... l-am dus inapoi si am luat PDA.. pe el merge orice sistem de navigatie compatibil cu windows mobile.
20 Noi 2007, 23:28
De ce nu ai reusit sa bagi harti pe el, nu ai gasit compatibile gratis?
21 Noi 2007, 01:31
M-am uitat putin si pe la PDA-uri, si am gasit ceva la vreo 200$ . Astea nu au nevoie de antena speciala pentru conectarea la satelit, care mai costa inca pe atata?
21 Noi 2007, 02:45
$1 scrie:$2e ce nu ai reusit sa bagi harti pe el, nu ai gasit compatibile gratis?
nu mai stiu problema si nici nu mi-am batut capul cu el... am mai citit pe net cate ceva despre ele si m-am dus si l-am schimbat
PS: PDA cu gps (antena incorporata)
21 Noi 2007, 03:12
$1 scrie:$2(

Nu pot sa dau atatia bani pe un sistem GPS, mai ales ca nu sunt un mare plimbaretz. Ce am gasit eu costa 160 $, si mi-l face cineva cadou. Stiu ca un PDA, cu sistem windows, are incomparabil mai multe posibilitati, dar costa mai mult decat dublu...
Ce vroiam sa stiu era daca se conecteaza la satelit in Europa - si raspunsul este ca da, merci.
Daca se gasesc harti mocca - si raspunsul pare a fi tot da.
Acuma, eu nu stiu nici macar ce sistem de operare are acest Tom-Tom,daca se poate instala IGO, cum pot sa aflu? Voi incerca sa citesc mai multe despre el pe site-ul oficial TomTom.
Daca mai aveti info sunt fericit sa le primesc.
Incearca sa-ti inchipui acest PNA ca pe un sistem in sine. Te-ai gandit vreodata sa instalezi Windows XP pe un detector radar?
21 Noi 2007, 03:24
Ca o mica completare, va pot asigura ca iGO merge impecabil si cu hartile de US. (testat de mine)
Exista harti compatibile iGO pentru marea majoritate a locurilor de pe glob. (acolo unde sunt disponibile, se folosesc hartile celor de la TeleAtlas)
21 Noi 2007, 03:48
@Mihai L tare faza cu windows pe detector
daca reusesc sa instalez cumperi?

))))
21 Noi 2007, 03:53
$1 scrie:$2Mihai L tare faza cu windows pe detector

daca reusesc sa instalez cumperi?

))))
Garantat!
Imi instalez singur iGO (prin laser!!!

) daca pui XP-ul pe el...