27 Mai 2014, 11:26
$1 scrie:$2ata, asa facem, mergem la vara-mea la Bowling, au o pizza si o inghetata dementiale

Vreau si eu la Bowling!!!!
27 Mai 2014, 11:29
pai io propun sa dedicam o seara (joi sau vineri) acestei activitati
fie in constanta, la "pila" lu' viper, fie prin statiuni pe linga locu de cazare
27 Mai 2014, 11:37
Pai eu am facut rezervare de vineri. As fi facut de joi dar nu vrea nevasta-mea.
Eu as avea ceva de lucru joi si vineri prin Constanta, dar nu am pe unde sa-mi las femeia in cursul zilei.
27 Mai 2014, 12:55
$1 scrie:$2ai io propun sa dedicam o seara (joi sau vineri) acestei activitati
fie in constanta, la "pila" lu' viper, fie prin statiuni pe linga locu de cazare
Subscriu
27 Mai 2014, 13:09
facem joia studenteasca?
In alta ordine de idei, sper ca am convins un posesor de ford sa vina la ZCF...
Cam asa e masinuta lui...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Mai 2014, 13:24
+3 La bowling
Ma rog...2 si-un sfert,fetita are 9 luni
27 Mai 2014, 13:54
vad ca subiectul stirneste controverse
ca sa nu acaparam topicul cu chestia asta, fac un topic separat
viewtopic.php?f=189&t=98073 , tot in sectiunea acestei intilniri
29 Mai 2014, 08:35
vin si eu

. puteti sa va mai inscrieti si o sa va sune direct de la agentie, asa mi s-a intamplat mie.
Ne vedem la mare
30 Mai 2014, 12:22
Gata de drum si Club Ford Slatina !!!
Ne vedem la Mare ! Sper ca si vremea va tine cu noi ?
Ne puteti da mai multe informatii in ceea ce priveste workshopul ?
Plecare Slatina Vineri ora 17:00( seful nu a inteles pasiunea mea ...)
Opriri : Pitesti MOL intrare A1 18:00
Bucuresti : Centura Bucuresti MOL ( Otopeni ) 20:00
Sosire estimata in jurul orei 23;00
Pentru cei ce va veti afla pe drum la aceste ore ne auzim pe canalul 22 CB !
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

30 Mai 2014, 21:45
Workshop-urile (doua la numar) vor incepe sambata ora 13. Primul este cu SMURD, ceva mult mai amplu decat anul trecut si cu mai multa parte practica, va fi super interesant de urmarit. Sa aveti cardurile de memorie din camerele foto goale!
Drum bun!
30 Mai 2014, 21:50
Mai bine se filmeaza de catre o singura persoana decat sa ne ingramadim 7... My parere... Eu nu o sa mai filmez pt ca DSLR-ul meu trage calupuri de 10' si dupa cateva vrea sa se raceasca...
30 Mai 2014, 22:01
Ceva on-line pentru colegii de forum din tara care nu pot sa participe... se poate initia un topic dedicat in care sa existe postari frecvente cu fotografii, filmari si impresii ale participantilor de la locul evenimentelor ca un fel de jurnal... care sa mentina si sa preia pulsul de la fata locului... ar exista vreo solutie in acest sens... ?!
Si ar fi bine... fara suparare... sa se incerce sa nu se repete povestea de anul trecut cand pe tot parcursul Zilelor ClubFORD 2013, forumul a mers greu de tot si in cele din urma a picat, fiind inchis de tot zile bune...
30 Mai 2014, 22:02
Cineva din partea CF va trebui sa filmeze frumos, legat si stiu exact unde va sta ca sa aiba vedere de ansamblu. Dar ceilalti participanti fii sigur ca vor vrea fiecare sa isi faca setul de poze/clipuri. Dupa ZCF iar ma apuc sa cer si sa le ordonez
30 Mai 2014, 22:07
Ma repet... daca forumul pica si sta inchis zile bune... participantii isi pierd din interesul si exuberanta din timpul si de dupa participarea la eveniment, si nu mai posteaza poze, filmari sau impresii... cum a fost cazul si anul trecut...
Sper insa sa nu se mai repete povestea si sa nu mai fie probleme cu forumul si cu serverul pe care acesta este gazduit.
Referitor la filmari si tot restul materialului video & foto avand experienta evenimentului de anul trecut sunt convins ca anul acesta va iesi ceva cu mult peste asteptarile tuturor.
Numai vremea sa tina cu noi...
30 Mai 2014, 22:11
Florin - o sa postez eu text cand am un moment de respiro. Filme si poze doar de pe laptop reusesc, si nu o sa il iau cu mine. Poate doar o tableta dar e mai complicat cu androidul si forumul mai ales daca nu cumpar aplicatia dedicata tapatalk sau cum s-o numi.
30 Mai 2014, 22:42
Eu imi iau si netbook, si tableta, si o sa postez cat oi putea. Nu prea mult, ca sa nu uit ca sunt in concediu

@Martini: vezi ca ai ceva bun pe FB

Sa nu mai aud ca te plangi
31 Mai 2014, 20:32
Ca o completare a ceea ce a scris martini despre programul podului de la Agigea, vreau sa ii sfatuiesc pe cei care nu au fost la mare pe noua autostrada (A4) sa nu iasa de pe ea la iesirea spre Constanta V (vest), ci sa o ia catre Constanta S (sud), adica spre Agigea, Eforie, Mangalia, etc.
Stiu ca este scris si pe indicatoare, dar m-am gandit ca un sfat in plus nu strica!
Drumuri bune si sa ne vedem cu bine!
01 Iun 2014, 14:04
Multumesc de completare Phenomen!
Deci nu iesiti de pe A2 spre Constanta, ci mergeti inainte spre Agigea / Mangalia / Bulgaria, iesiti fix inainte de podul de la Agigea.
01 Iun 2014, 14:45
Am pregatit si bebe de ZCF!

01 Iun 2014, 19:08
Nu puteai sa zici ca iti dadeam si masura fetitei mele
01 Iun 2014, 21:28
Ceva planuri de plecare vineri din Bucuresti? Si sa nu uit, materiale promotionale s-au mai facut? Cani, odorizante, etc.....
01 Iun 2014, 22:34
$1 scrie:$2u prea mult, ca sa nu uit ca sunt in concediu
Exact asta e ideea, ne întâlnim offline. Oamenii plecați în miniconcediu
pe banii lor nu au nicio obligație să posteze în timp real ce se întâmplă acolo. Vor veni și pozele, filmulețele, informațiile, în zilele ce vor urma evenimentului.
02 Iun 2014, 07:41
I've read that the weather forecast won't be good
02 Iun 2014, 08:02
will be just fine, don't worry...around 28 degree C, sunshine...
02 Iun 2014, 09:06
Eu plec din bucuresti veniri dupa ora 18:30, mai e cineva pe la aceeasi ora

estimez ca pe la un 19:30 o sa fiu pe autostrada... Vb colegului de mai sus pe canalul 22 pe CB

ne dam intalnire pe a2:D
02 Iun 2014, 12:05
Eu estimez ca undeva in jur de ora 16 - 17 o sa plec din Bucuresti
02 Iun 2014, 14:42
Azi?

pe la 17 o sa ma vad cu Ionutz (care va veni cu:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=97778) la intrarea A2 dinspre Bucuresti... sper sa ajungem la timp
02 Iun 2014, 16:16
Mai tragem cu ochiul la un eveniment similar organizat de catre alti impatimiti ai ovalului albastru:
http://www.focusfest.com/registration/
02 Iun 2014, 21:13
Trebuie sa tineti cont de urmatorul aspect >in zilele de marti,joi si sambata podul de la agigea este inchis circulatiei intre orele 09 si 13.Pentru evitare recomand iesirea de pe autostrada la medgidia,apoi aveti ca ruta ocolitoare murfatlar >ciocarlia de sus>lanurile>mereni>topraisar>movilita>eforie>mangalia.Asta in cazul in care Ponta nu decreteaza ca nu se mai inchide podul,dar,aveti in vedere reaba asta,mai ales cei care vin sambata.Aveti grija la drum,va asteptam.
02 Iun 2014, 21:42
Multumim.chiar ma uitasem pe harta,pe la murfatlar voi ocoli si eu,chiar daca vin din moldova.