de yankee » 08 Iun 2014, 22:02
Buna ziua,
vad ca acesta este topicul magazinului ALTGRADAUTO.
Imi pare rau, dar vin cu niste nemultumiri/dezamagiri...
Pe data de 29 aprilie 2014, am comandat pachetul de consumabile pentru Ford Focus 2 1.6TDCi, an 2007.
Nemultumirile sunt urmatoarele:
1) Pentru comanda am vorbit telefonic despre pachetul de consumabile pe original care costa 495lei si ca "BONUS" filtrul de polen cu carbon activ (imaginea "Oferta _afisata_495.jpg").
Am primit acest set de consumabile iar filtrul de polen cu carbon activ este JC Premium.
Apoi am simulat comanda pe internet cu toate aceste piese, si SURPRIZA: de fapt, pretul este de 470 lei (a se vedea imaginea "Pret toate consumabile_oferta.jpg").
INTREBARE: TOTUSI, CARE ESTE PROMOTIA ?
Daca stiam acest aspect de la inceput comandam normal si f.polen carbon activ Ford Original si ar fi fost 499 lei (a se vedea imaginea "Pret toate consumabile.jpg") si eram impacat ca aveam f.polen mai calitativ.
De ce site-ul amageste clientii pe fata cu asa numita "promotie" ?
2) F.polen cu carbon activ primit, cica potrivit pentru Focus 2, este de 310-320mm, in timp ce dimensiunea corecta este 235mm. Am sunat la ALTGRADAUTO pentru a anunta, si primesc raspunsul: "merge, nu este problema". Iar la service cand sa-l monteze, m-a anuntat ca filtrul este mai lung, cand am vazut cu cat, am renuntat sa-l mai monteze. AM PLATIT FILTRUL CA SA-L BAG CU FORTA?????
3) Dupa primirea pachetului, am sunat sa-mi dea si factura proforma, ei mi-au zis sa trimit datele corespunzatoare. Asa si am facut, dar nici pana acum n-am primit oferta, chiar daca le-am mai trimis reamintire prin email.
Nu cred ca este corect fata de clienti.
- Fişiere ataşate
-

- Cazul in care as fi comandat f.polen original
-

- Pretul la consumabile cu f.polen bonus
-

- Asa numita "PROMOTIE"
1) Ford Focus 1.6TDCi - 2007 .........

2) Ford Focus 1.0 EcoBoost - 2014....