Am jucat mult cu arty de la francezi ,am reusit dupa multa muca sa iau arty X ,nu mai retin exact dar am impresia ca trebuia 200 000 experienta ca sa faci research numai ,plus 6 100 000 credite

Am jucat si cu americani arty pana la tier 8 ,am avut nevoie de credite am vandut dar cand fac rost o sa iau sa continui pana la tier 10 .
Am pierdut de-a lungul timpului multe credite prin vanzarea tancurilor sau arty si acum daca vand arty X imi da 3 050 000 pe el ,deci nici jumate din cat am dat pe el ,plus echipamentele care costa si alea o caruta de bani .
La Tier 10 este greu in sensul ca te rupe la credite ,castigi putin ,dar este fun ,joci mai mereu cu greii tancurior ,sa vezi ce placere cand vine un tanc nemtesc E 100 care colegii mei trag in el si nimic si ii tragi tu arty10, 4 focuri unu dupa altul ,stii ca arty 10 are autoload ,incarca in 70 si de secunde un pack de 4 focuri care dupa fiecare shoot incarca in 6 secunde.
Cele incercuite sa pot cumpara deja

,dar is pe lista de asteptare ,vreau sa iau intai arty VIII de la americani sa joc in continuare.