$1 scrie:$2t. cei care sunt cu Fiat-ul...
...Mergeti fratilor si cumparati masini nemtesti , nu va lasati prostiti de coreeni cu 7 ani garantie sau cu frantujii ( care stiu sa faca in schimb parfumuri ) , iar despre macaronari ei mai au pana vor ajunge sa faca masini adevarate !
Nu are rost sa mai umplu topicul cu alte discutii , dar am avut si experiente intre renault si opel vizavi de putere si demaraj si cdti-ul sau m-jet-ul a pierdut podiumul !!!
BAFTA TUTUROR!
Eu am spus care e parerea mea, am mai citit una alta si pe clubfiat.ro, fiecare masina are plusuri si minusuri si pana la urma eu cred ca toate motoarele diesel de generatie noua sunt foarte bune, mai depinde si de exploatarea lor in timp de catre utilizatorul final. Cuplu de 190 NM de la 1.3(1248) Mjet nu mi se pare asa mic comparativ cu celelalte pana la 1.7 cc. Raportul este ok. Zgomotul tine foarte mult si de antifonare cu care fiatul nu sta foarte bine. Parerile noastre neprofesioniste(scuze pt eventualii profesionisti de pe forum) sunt subiective. Spre exemplu fiesta 1.4 TDCI pare a avea un demaraj mult mai bun decat1.4 16v benzinar. Dar la o "liniuta" cu 2 soferi profesionisti la volan care stiu sa exploateze toate resursele la max. 1.4 16v ajunge primul la 100km/h.
- SliceofLife
- Gold Member
- Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet