Multumesc Adispan ! Am intrat pe site-ul trimis de tine si am vazut preturile la cosumabile, sunt atractive. In toamna aceasta voi face revizia, asa ca am castigat ceva intrand pe acest forum

.
In privinta inlocuirii becului la proiectorul de ceata, m-am descurcat singur. Este ff simplu. Am citit in cartea masinii, restul este mai jos:
Sunt necesare 2 surubelnite. Una dreapta si una gen floare, fara varf, tip imbus, mai mare.
Cum se procedeaza ? Simplu, in pacare

. Surubelnita dreapta se interpune intre ochelarul negru de plastic si bara masinii, astfel incat sa incapa degetele intre aceste piese. Atentie sa nu zgariati bara. Ochelarul/ornamentul are de jur imprejur cleme de plastic, care tb desprinse una cate una, incet, fara graba. Odata desprins de bara, aveti nevoie de surubelnita tip florare.
Sunt 2 suruburi

. Atentie la clema de siguranta de la proiector (se departeaza cca 2 mm) si se desfac cele 2 mufe de alimentare. Dupa inlocuirea becului se monteaza totul la loc cu grija, clema tb sa faca tac

. Pe o latura a prizei este un tamburus, iar pe aceeasi latura a stecherului este o despicatura mica. La montare tb sa se potriveasca la fel ca la demontare.
La service este intotdeuana mai sigur si mai simplu ! Spor la treaba !