Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
19 Iun 2014, 18:19
Salut. Am si eu o problema foarte mare. In timpul mersului apar pe displayul din bord urmatoarele mesaje:
" Power steering malfunction" "engine malfunction" acceleration reduced" "brake light fault" , toate aste sint insotite de un triunghi cu semnul exclamarii si toate becurile ceasului din dreapta aprinse, masina nu se mai tureaza merge la relanti , nu face tot timpul isi mai revine si pot merge cu ea.
Masina este un focus 2 facelift 2008 , motorina 1,6. am dus-o la test si au iesit vreo 6 erori : can bus , o eroare ca nu ar vedea pedala de frana nici cea de acceleratie nici ambreajul, una a displayului din bord si una a contactului. Nu am fost inspirat sa iau coduride de defect dar maine o mai bag odata la test si o sa-mi scriu erorile. orice sfat e bine venit . multumesc mult de tot!
22 Iun 2014, 10:05
problema la ceasuri, cauta in sectiunea focus 2, e intens discutata problema
22 Iun 2014, 10:34
Poate fi si din switch-urile de la frana si ambreiaj, se deregleaza reglajul lor si automat incep sa se aprinda stopurile pe frana intermitent, iar calculatorul i-a decizia de taia alimentarea.
De regula rezolvarea e fixarea lor cu coliere de plastic.
22 Iun 2014, 10:56
$1 scrie:$2... triunghi cu semnul exclamarii si toate becurile ceasului din dreapta aprinse, .... 6 erori : can bus , ....!
Nici un switch de pedala frana/ambreiaj nu da asa ceva .
Defect de ceasuri . Se cauta un electronist .