Ford Focus MK2 II
Va salut, sunt membru de ceva vreme pe acest forum, inca dinainte sa am masina. Astazi m-am hotarat sa o prezint aici. Este vorba de un Ford Focus MK2 Moondust Silver 2007 motorizare 1.6 tdci 90cp (fara DPF). Nu stiu varianta de echipare, cateva dotari ar fi:
Geamuri electrice fata
Servodirectie cu 3 trepte de reglaj (standard, sport si confort)
Follow me home
Volan imbracat in piele+comenzi pentru unitatea audio
Pilot automat
A/C
si cam atat imi vin in minte momentan.
Long story short, este in familie din octombrie anul trecut, inainte de achizitie oscilam intre acest model si Opel Astra H GTC insa auzind multe chestii contra despre cea din urma am ramas la Ford.
Ca modificari pana in prezent nu are foarte multe, i-am pus SMD-uri (pozitii, plafoniera, lampi numar) si un set de jante O.Z. Racing Record 17" gun metal grey plus etrieri si tamburi vopsiti in clasicul rosu (initial doream galben neon insa gasind numai spray "glow in the dark" am ramas la rosu, sper sa tina)
Planuri de viitor am, insa nu foarte multe bugetul de student fiind limitat.
Realizabile in viitorul apropiat (sper vara aceasta)
Folie geamuri laterale spate plus luneta
Arcuri sport Eibach Pro -30/-30 (mi se par cele mai ok pentru drumurile patriei, in special Bucuresti, unde masina ruleaza cel mai des casa-facultate-casa)
Faruri negre xenon (lupa)
Unitate multimedia
Butoane rotunde A/C
Realizabile in viitorul indepartat (sper)
Kit exterior ST
Evacuare dubla (functionala insa doar pentru design, sunetul "sportiv" il consider obositor la drumuri lungi)
Soft
Sper ca nu v-am plictisit si astept o colaborare cat mai buna cu membrii acestui forum.
Acum cateva poze, nu prea multe, de la achizitie si pana in momentul de fata.

Geamuri electrice fata
Servodirectie cu 3 trepte de reglaj (standard, sport si confort)
Follow me home
Volan imbracat in piele+comenzi pentru unitatea audio
Pilot automat
A/C
si cam atat imi vin in minte momentan.
Long story short, este in familie din octombrie anul trecut, inainte de achizitie oscilam intre acest model si Opel Astra H GTC insa auzind multe chestii contra despre cea din urma am ramas la Ford.
Ca modificari pana in prezent nu are foarte multe, i-am pus SMD-uri (pozitii, plafoniera, lampi numar) si un set de jante O.Z. Racing Record 17" gun metal grey plus etrieri si tamburi vopsiti in clasicul rosu (initial doream galben neon insa gasind numai spray "glow in the dark" am ramas la rosu, sper sa tina)
Planuri de viitor am, insa nu foarte multe bugetul de student fiind limitat.
Realizabile in viitorul apropiat (sper vara aceasta)
Folie geamuri laterale spate plus luneta
Arcuri sport Eibach Pro -30/-30 (mi se par cele mai ok pentru drumurile patriei, in special Bucuresti, unde masina ruleaza cel mai des casa-facultate-casa)
Faruri negre xenon (lupa)
Unitate multimedia
Butoane rotunde A/C
Realizabile in viitorul indepartat (sper)
Kit exterior ST
Evacuare dubla (functionala insa doar pentru design, sunetul "sportiv" il consider obositor la drumuri lungi)
Soft
Sper ca nu v-am plictisit si astept o colaborare cat mai buna cu membrii acestui forum.
Acum cateva poze, nu prea multe, de la achizitie si pana in momentul de fata.

-

razvan01 - Incepator
- Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI 90 CP

, poze gasesti pe topicul meu de aici. Cica a coborat 80mm. Nu e de speriat deloc, ma descurc onorabil atat in buc, dar si prin tara. Chiar si cand era stock nu zburam cu 50km/h peste liniile de tramvai, asa ca go for it!