Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

S-a aprins steluta.

06 Noi 2007, 14:50

Salut,

Ieri dimineata a fost prima zii din toamna aceasta cand s-a aprins indicatorul temperaturii sub 4 grade. Am scris topicul acesta pentru a aduce aminte celor care au uitat sa puna antigel in masina, ca se apropie timpul in care temperaturile o sa scada sub limita de inghet si ar fii mai mult decat indicat sa pregateasca masina de iarna.

06 Noi 2007, 15:07

La mine e de 2 zile rosu (0 grade) dimineata cand plec la serviciu :)

06 Noi 2007, 15:18

...
Ultima oară modificat de NFS pe 30 Noi 2007, 19:51, modificat 1 dată în total.

06 Noi 2007, 15:18

Poate pleci mai devreme. Eu plec pe la 8. Oricum acum sunt in Bucuresti si aici e mai cald decat acolo.

Re: OFFTOPIC

06 Noi 2007, 16:44

$1 scrie:$2
Sa va povestesc o faza...
Asta imi aduce aminte cand am ridicat masina de la dealer, in decembrie anul trecut... Dupa ce am mers 300m s-a aprins ceva portocaliu/galben in bord, arata ca o elice... :roll:
Apoi a devenit rosu... :shock:
Credeam ca mi s-a stricat turbina... :lol: :lol:
Noroc ca mi-a trecut prin cap sa deschid manualul de utilizare, altfel ma intorceam sa le dau cu masina in cap. :lol:

Exact asa am patit si eu cand am luat masina :) Mergeam pe autostrada si vad ca se aprinde un bec portocaliu :shock:
L-am sunat instant fostul proprietar care evident ca intai a ras de mine 5 minute si apoi mi-a zis ce rol are faimosul bec :oops:
@Tiry213 pe la 8 fara un sfert plec de obicei

06 Noi 2007, 17:13

Lasa ce eu ieri am mers cu 3 becuri galbene. Si in curand poate o sa merg si cu 1 rosu bonus.
1 bec galben - motorina
1 bec galben - airbaguri
1 bec galben - temperatura
:))

06 Noi 2007, 20:08

$1 scrie:$2asa ce eu ieri am mers cu 3 becuri galbene. Si in curand poate o sa merg si cu 1 rosu bonus.
1 bec galben - motorina
1 bec galben - airbaguri
1 bec galben - temperatura
:))

De la tren nimic??? :lol:

07 Noi 2007, 10:17

total offtopic ( da tre sa spun ! ) : Sa speram ca se aprinde Stelutza in seara asta !

07 Noi 2007, 11:20

tot OT: o aprind astia de la sevilla de n-o sa stie de ea ...

revenind la topic: ferice de mine ca nu am CB - nu mi se aprinde nicio steluta

07 Noi 2007, 12:01

Pai steluta tine de CB? Eu credeam ca e un martor ca toate celelalte care se aprind in interiorul ceasurilor de bord.

07 Noi 2007, 12:20

la mine e de vreo 4 5 zile pe galben! :)
@bogda1313: asta tine de cb....mai exact de senzorul de temperatura exterioara!

07 Noi 2007, 12:31

Azi dimineata a fost si rosie :). Vine iarna.

07 Noi 2007, 13:42

$1 scrie:$2revenind la topic: ferice de mine ca nu am CB - nu mi se aprinde nicio steluta

Si eu am luat in gluma aceasta facilitate, dar cand veneam de la Brasov de la 5-7 grade si m-am trezit in serpentine ca ma avertizeaza (erau 1-2 grade, posiblitate de polei) mi-am dat seama ce utila este. Am mers mult mai prudent stiind conditiile de afara.

07 Noi 2007, 13:45

E buna fiindca iti sare in ochi. Mai ales cea rosie cand iti dai seama ca ai sanse mari sa prinzi gheata. Nici eu nu am CB.

07 Noi 2007, 15:51

Stelutza e buna, fie ea portocalie sau rosie, dar....
Ieri in drum spre Sibiu, cufundat in ganduri, tresar..."beep!!!"(stelutza portocalie), mai merg ce merg, tresar din nou.."beep!!!" (stelutza rosie)...inca un pic ....
Am tinut-o din stelutza in stelutza si din beep in beep de mi s-a acrit.
Nu se pot scoate beep-urile ?

07 Noi 2007, 15:55

Eu nu stiam ca face beep si la steluta. Si ieri a beep-ait de cateva ori si ma tot miram ce draq face.

07 Noi 2007, 15:58

$1 scrie:$2telutza e buna, fie ea portocalie sau rosie, dar....
Ieri in drum spre Sibiu, cufundat in ganduri, tresar..."beep!!!"(stelutza portocalie), mai merg ce merg, tresar din nou.."beep!!!" (stelutza rosie)...inca un pic ....
Am tinut-o din stelutza in stelutza si din beep in beep de mi s-a acrit.
Nu se pot scoate beep-urile ?

Da cu levierul in bord!

:twisted:

07 Noi 2007, 15:59

@xdocx: preferam ceva non-violent.. :wink:

07 Noi 2007, 16:12

Ba da se pot scoate beepurile. In setarile computerului de bord, se trece "Chimes" pe off. Nu ai beep si cand se deschide o usa, sau cand se aprinde martorul de combustibil? Dai pe OFF si nu le mai auzi decat atunci cand opresti motorul si uiti luminile aprinse.

07 Noi 2007, 16:19

@KomandantuR: Super, multzumesc !

08 Noi 2007, 01:29

Nu ai beep si cand se deschide o usa, sau cand se aprinde martorul de combustibil?

Atunci mai bine ascultam bipurile :lol: .

08 Noi 2007, 01:31

Ba da, dar pentru fiecare, exista si "martor" vizibil.
Multumesc pentru indicatii, am scos beep-urile.

08 Noi 2007, 11:58

da tiuitu de centura? parca se putea opri si ala nu?
cum?

08 Noi 2007, 12:26

$1 scrie:$2a tiuitu de centura? parca se putea opri si ala nu?
cum?

Pui centura. E mai safe asa... :lol:

08 Noi 2007, 13:08

pe afara...in oras nu imi place sa merg cu centura si tre sa dau muzica cat sa acopere zgomotul.

08 Noi 2007, 13:08

Aseara a plouat prin Ghencea. Azi dimineata aveam un strat de gheata pe masina. Stergatoarele erau lipite de parbriz/luneta.

08 Noi 2007, 14:14

Si eu am avut azi dimineata stelutza aprinsa :D. Nu mai miscasem masina de 3 zile(mi se luase un pic de trafic) si nu mergea stropitoarea... cred ca erau inghetate duzele alea. Dupa cateva semafoare si-a revenit. Apoi cand am ajuns la serviciu am ridicat capota sa scot toate frunzele... Nu mi-a venit sa cred cate erau... cred ca puteam sa umplu un punga :D.
Cauciucurile mele de vara, se pare ca erau cam lemn azi dimineata... motiv pt care abs-ul si-a facut datoria de cateva ori... ce sa mai... distractie.

08 Noi 2007, 15:07

Pe ce variante de Fiesta exista steluta? Depinde de CB sau nu? Eu unul nu am vazut nicio steluta ..... decat pe cer ... :)

08 Noi 2007, 15:34

nu stii ce pierzi lol

glumesc evident :)

08 Noi 2007, 15:37

ar trebui sa fie pe variantele care au si senzor extern de temperatura (asta daca exista, ca pana acum am vazut stelutze doar la focusuri)
Răspunde