Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
05 Noi 2007, 17:32
uh sper sa reusesc sa-mi mai revin din ultimele cheltuieli de la noua jucarie, nu-i spun numele ca nu se face pe forumul nostru sa vb de late marci decat cele care se cuvin.
Bran moeciu e super frumoasa zona numai caaaa......au aia neste pretzuri acolo

de mi-a pierit pofta de concediu. ca vroiam in luna asta sa imi iau si eu o scurta pauza da mi s-a taiat.
o sa mai caut pe acasa ca aveam un link unde erau cam toate cabanele din moeciu si stiu ca am stat o seara intrega sa caut o cabana care sa arate a ceva si cu mare greutate sictirit si amarat a trebuit sa renunt.
Dra nu-i timpul pierdut

.Gasim noi ceva.
05 Noi 2007, 17:58
k sa lamurim un aspect ... dk se cade de comun acord la alta locatia (adik daca vine cineva cu o idee mai buna decat bran ) nu e absolut nici o problema doar sa stim cu cel putin 1 sap inainte k sa ne organizam fiecare programul si buzunarashele
05 Noi 2007, 20:40
vad ca toata lumea vb numa de distractie.. topicul asta e pe primul loc de o saptamana.. hihi
05 Noi 2007, 22:01
pei la urma urmei e si bine sa fie pe primu loc pt k e muuult mai frumos sa t simti bine cu oameni care au o pasiune comuna cu a ta decat sa ai prob cu masina

asa k toate sierrele sunt rugate sa fie cuminti pana la intalnire si sa nusi supere proprietarii

)
05 Noi 2007, 22:27
A mea ma cam supara. Dar ajunge pana la Bran
06 Noi 2007, 02:35
domnu gabi ia zi ai verificat treaba aia cum ti-am zis eu ca sa afli de unde-i bataia.
06 Noi 2007, 03:15
Eu zona Bran o stiu bine, am mers acolo multi ani la rand, este foarte frumoasa, sunt multe locuri de vizitat(ceva mai putine insa iarna), preturile la cazare sunt ok(50-60 de lei/noapte in general camera cu pat de doua persoane bine dotata, daca ai noroc prinzi si cu baie in camera), la restaurante insa sunt un pic mai mari(desi stiu si locuri mai ieftine

).
Deci...cand si unde?
06 Noi 2007, 03:47
suna mai mult decat rezonabil...
06 Noi 2007, 09:51
@ e-man : i-am ridicat poponeata sus cum ai spus si nu bate, deci nu e cardanul. Bate ceva in fata si e clar legat de directie, zgomotul variaza in intensitate in functie de cum misc de volan in mers. Inca n-am gasit timp sa ma bag pe sub masina ca e un ger afara de crapa pietrele.
on topic: eu propun sa ne intalnim undeva la soseaua nationala in drept cu castelul Bran, sa ne gasim usor. Dupa, vedem noi incotro apucam. Data de 24 (sambata) m-ar aranja excelent.
06 Noi 2007, 15:26
Eu sunt pentru!

24 suna bine!
06 Noi 2007, 15:42
dar trebe gasita inainte cazarea.
http://www.inmoeciu.ro/
06 Noi 2007, 19:35
24 si cazarea o gasim atunci in functie de cati ne strangem zik eu...
07 Noi 2007, 04:07
Si eu zic ca ar fii bine daca ar stii cineva cum sta treaba pe acolo...ca daca sunt preturi foarte mari nu ne facem sperante...
Eu stiu o pensiune foarte draguta pe partea cu Cheia, adica urmatoarea localitate dinspre Brasov spre Cheia dupa Sacele, nu stiu exact cum se numeste, insa am numarul de telefon de acolo. Am stat cu 500.000 pe noapte si sunt conditii foarte OK! Asa ca ar fii o alternativa daca preturile de la Bran sunt exagerate zic eu...
07 Noi 2007, 13:41
La ce anume te referi cand zici ca sunt preturile mari? La cazare nu cred...
o fi mancarea, desi eu am tot mers acolo si nu mi s-a parut nimic exagerat. Sunt frumoase locurile pe acolo, pacat insa ca nu am prins vara...faceam un gratarel la padure ceva.
07 Noi 2007, 14:43
daca e intre 50 si 80 lei camera mie unu mi se pare rezonabil pt k la urma urmei nu venim la o intalnire la 3 zile ci cel mult din luna in luna iar asta se vrea ceva special

asa k cel putin din pct meu de vedere k e cheia sau moeciu nu ma int... toata chestia e sa fim toti la un loc sa ne simtim bine
07 Noi 2007, 15:04
lasa ma ca gratarul merge si iarna si cu un poco de tarie ia sa vezi tu cum se incinge treaba, ba mai mult chiar imi place cand e frig de crapa pietrele si te incalzesti acolo la foc
07 Noi 2007, 18:14
Mie imi trebe zapada
07 Noi 2007, 18:19
o sa aducem niste scartzaietoare si o sa o facem bucatzi special pt autonero dk nu se intelege cu zapada sa vina in ziua aia
08 Noi 2007, 10:06
Ok, lista:
1. BV04EDF
08 Noi 2007, 16:22
1. BV04EDF
2. alexaltdar40
09 Noi 2007, 00:36
eu vin sigur si cred k voi mai veni cu inca un prieten cu a lui granada si fratele sau care tokmai sia achizitionat un taunus intro stare execptionala ! + alti 2 granadisti (dar la ei nu e 100% sigura treaba)
09 Noi 2007, 18:17
1. BV04EDF
2. alexaltdar40
3. Maximilian(90% sigur vin)
PS: Ce Taunus? Model? Motor?
12 Noi 2007, 10:26
Daca vremea cumva se prezinta ca ieri sigur nu vin. Am iesit in oras, am facut o pirueta si m-am intors acasa.
12 Noi 2007, 16:40
io habar n-am daca vin.. ieri am vandut masina. mi-a parut rau dupa aia, dar asta e... ufff..acu stau pe ganduri ce sa-mi iau.. granada, sierra dohc, nu stiu inca..va tzin la curent...
12 Noi 2007, 19:32
Granada ! ca si asa nu se prea anima topicu la sectiunea cu pricina.Macar o sa avem inca un suporter activ
13 Noi 2007, 14:09
Eu am avut ceva cheltuieli neprevazute(nu pt masina, ea vad ca tine cu mine, deja de cateva luni nu am mai avut nicio problema cu ea) si nu sunt sigur ca pot sa ajung. Daca totusi se tine, incerc si eu sa vin.