Salut,
Am zis sa-mi prezint si eu masina

Mentionez ca este prima mea masina cu adevarat, pana acum am condus tot un Ford Focus din 2001 dar care era al tatalui meu . Masina este urmatoarea : Ford Focus 2, an de fabricatie: 2005 februarie, 1.6 benzina motorul de 115 cp. Ca dotari in carte scrie la versiune Trend dar din ce am vazut pe internet parca Trend ar avea dotari mai putine.
In fine dotarile sunt urmatoarele : Dublu climatronic, ESP , parbriz incalzit, cd Sony cu mp3, incalzire in scaune, senzori de ploaie , senzori de lumina , comenzi langa volan(dar banuiesc ca astea exista la toate), proiectoare ceata, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, carlig:)). Adaug carlig pentru ca am ras cand am citit "carlig remorcabil" trecut la dotari de vanzator dar la 2 zile dupa ce am cumparat masina o domnisoara m-a lovit din spate si si-a spart toata bara fata iar masina mea n-a fost atinsa, masina ei s-a oprit in carligul meu

Cam atat cred, nu are computer de bord, am avut de ales intre asta si inca un Ford tot din 2005 cu computer de bord si pilot automat in plus, dar l-am ales pe asta pt ca imi placea mai mult culoarea ,celalalt era argintiu si era motoru de 101 cai:))
Pana acum vizual n-am facut mare lucru, am cumparat jante de aliaj, nu-s de Ford is de la ceva model mai vechi de Audi am impresia dar nu mi-am permis mai scumpe la acel moment(astea au fost 100 euro de la dezmembrari).
Ce as vrea sa-i fac cat de curand : sa pun folii omologate pe luneta si geamurile din spate si sa cumpar o grila cromata pentru partea din fata si mai prin primavara viitoare poate alte jante.