Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
07 Noi 2007, 11:44
Pozele promise.
Din cauza frigului de afara nu s-au lipit impecabil.
Oricum mi-am luat o rezerva de autocolant si poate la primavara schimb acolo unde nu lipit bine.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- IMG_2427.jpg
- (60.87 KiB) Descărcat de 282 ori
-
- IMG_2428.jpg
- (68.62 KiB) Descărcat de 282 ori
07 Noi 2007, 21:30
e practic, nimic de comentat, dar nu e estetic deloc
07 Noi 2007, 22:43
multam' de poze; in week-end sper sa realizez si eu operatiunea monstru
pun si eu rezultatele;
08 Noi 2007, 17:49
Mda... arata un pic cam nasol, dar, avand in vedere ca e masina noua, poti sa zici ca e tzipla

si ca ti-a fost lene sa o dai jos

.
08 Noi 2007, 17:54
cam inestetic ce e drept!
dar se merita avand in vedere ca isi face treaba!
08 Noi 2007, 19:08
Arata cam ciudat... Ramane sa pui si pe capota sa nu se strice de la pietricele, pe plafon sa nu fie atacat de gainat, etc...
09 Noi 2007, 02:13
de fiecare data cand mi-am luat un telefon mobil nou, prima miscare a fost sa-i dau jos tzipla de pe display...indiferent de consecinte...
nu neg ca e practic, dar sincer nu-mi place cum arata...
09 Noi 2007, 02:31
daca ar da copiii cu picioarele in el de cateva ori pe zi cred ca ti-ai schimba parerea
09 Noi 2007, 11:09
@dan03: copii pot fi invatati sa ridice picioarele cand se urca in masina, ca doar nu se urca pe burta, tarash...

...si eu am un copil si i-am zis de cateva ori sa fie atent la praguri, iar acum a invatat, primul lucru pe care-l face e sa se uite pe unde calca...
parerea mea era ca e practic, ceea ce am zis ca nu contest, dar ca nu-mi place cum arata, ceea ce iarasi nu pot schimba...
dar e doar parerea mea si fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...
09 Noi 2007, 11:19
$1 scrie:$2e fiecare data cand mi-am luat un telefon mobil nou, prima miscare a fost sa-i dau jos tzipla de pe display...indiferent de consecinte...
nu neg ca e practic, dar sincer nu-mi place cum arata...
Comparatia asta se potriveste mai mult cu cei care nu scot husele de plastic de pe scaune atunci cand le este livrata
Stiu ca nu este estetic, dar nici sa le zic la toti cei care se urca in masina sa ridice picioarele cu grija, sa faca pasul mare ca sa nu loveasca cu talpa pragul... decat sa fac chestia asta am preferat sa pun foliile.
Vad cum arata pragurile dupa 2 ani la cealalta masina si nu regret. Oricum, daca se exfoliaza le pot scoate oricand, procedura fiind foarte simpla.
Ultima oară modificat de
Fritz pe 09 Noi 2007, 11:29, modificat 1 dată în total.
09 Noi 2007, 11:25
corect, fritz, ai dreptate, e optiunea ta
11 Noi 2007, 23:36
$1 scrie:$2b]@dan03: copii pot fi invatati sa ridice picioarele cand se urca in masina, ca doar nu se urca pe burta, tarash...

...si eu am un copil si i-am zis de cateva ori sa fie atent la praguri, iar acum a invatat, primul lucru pe care-l face e sa se uite pe unde calca...
parerea mea era ca e practic, ceea ce am zis ca nu contest, dar ca nu-mi place cum arata, ceea ce iarasi nu pot schimba...
dar e doar parerea mea si fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...

depinde si de varsta copiilor
desi sunt ff mici au inteles dar ... mai au scapari ;
si marturisesc ca uneori si eu mai ating pragul
12 Noi 2007, 02:58
Fritz@ nu vreau sa te dezamagesc, dar nu e pusa deloc bine daca te uiti atent se vede unde nu e lipita folia bine si ti-a pus cam mult, eu la mine am lipit o fasie lunga de 17 cm si lata de 4, trebuie pusa doar la cant, maine o sa fac o poza sa vedeti dar nu o sa se vada foarte bine ca masina e argintie
12 Noi 2007, 11:47
Asa am vrut eu sa fie pusa.
Stiu ca nu s-a lipit perfect peste tot, si asta in mare parte din cauza frigului.
Le las asa iarna asta, si eventual la primavara le scot / le inlocuiesc cu altele mai mici.
04 Feb 2009, 18:45
poti sa imi spui de unde ai gasit autocolant transparent?