Vreau sa stiu si eu ce acte ale masinii trebuie sa-mi trimita dealerul pentru a o putea inmatricula?
Astia de la NECO Motors sunt NESIMTITI, mi-au dat numere rosii pentru o luna si au zis ca vin actele masinii in 3 saptamani, sun la ei dupa 3 sapt: "au venit o parte, dar mai sunt care nu au venit de la Romcar, printre care si ale dvs., va mai trimitem un set de numere rosii".

OK, Dupa alte 3 saptamani, mai sun o data: "nu stim ce s-a intamplat, de la importator de la Bucuresti e o problema, vorbesc cu colegul meu care se ocupa de acte si va sun eu"........m-a sunat sufletul...nici pana azi nu am primit telefonul.

Sun la Bucuresti la Romcar, ei spun ca RAR-ul din Bacau raspunde de acte si ei trebuie sa mi le dea, sun la RAR la Bacau...nu ca RAR-ul de la Bucuresti.
SUN LA OPC Bacau: "Da, am luat la cunostiinta!"
A doua zi, ma suna de la NECO:-c : "Am primit sesizarea de la OPC, maine va trimit prin curier actele!"
Chiar trebuia sa se ajunga la asta? Bine cel putin ca nu am platit nimic nici pe numere nici pe curier.
Mentionez ca eu cand am luat masina mi-au dat doar certificatul ala de inmatriculare provizoriu, nu factura, nu chitanta, nimic.
Deci, ce ar trebui sa primesc?
Numai bine!