$1 scrie:$2size=150]
NU CUMPARATI NIMIC DE LA ACESTI TEPARI!!![/size]
Tocmai am terminat de discutat cu unul dintre 'membrii' companiei DezmembrariAuto Craiova.
Am comandat o bara spate Ford Focus 2 de la ei, 'zgariata minor de la faptul ca noi tinem produsele unul langa celalalt' - quote-ul exact de la cel cu care am vorbit la telefon.
Mi-au trimis o bara care arata cam asa:

Am platit transportul si suma exacta pe care ei au specificat-o.
Le-am trimis bara inapoi deoarece nu vreau sa mai cumpar nimic de la acesti tepari, iar ei nu vor sa accepte coletul inapoi, mentionand ca vor sa imi trimita alta bara - probabil la fel de 'buna' ca si aceasta.
FERITI-VA DE ACESTI TEPARI!
eu v-am trimis bara, acum am ajuns in tara, ati discutat cu unul din colegii mei. Am vorbit acum cu el si mi-a spus ca v-a trimis alta bara la schimb. Garantia la produsele trimise de noi consta in returnarea produsului in vederea schimbarii daca mai este pe stoc, iar daca nu mai este pe stoc atunci va returnam banii. Bara aceea a ajuns asa
de pe transport, nu mai mintiti lumea pe-aici, eu v-am facut poze la bara inainte sa v-o trimit, si bara era tipla, iar bara care v-a trimis-o colegul meu mi-a spus ca tot asa era in stare foarte buna.
nu am inselat si nici nu vrem sa inselam pe nimeni, suntem firma facem factura pe toate piesele vandute, nu vreun samsar care are 2-3 fiare de vandut si vrea sa dea teapa cu ele. Au mai fost probleme cu transportul, si tot asa am schimbat produsul, cand puteam sa lasam clientii sa se certe cu cei de la curier ca le-a ajuns produsul zgariat sau mai stiu eu cum.