Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
19 Aug 2014, 09:31
Bine ai venit pe forum. Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea.
In alta ordine de idei, are mai putin de o tona? Fiesta mea din 2007 are peste 1.1T. Se pare ca au trecut la "cura de slabire" la ultimele variante.
21 Aug 2014, 01:05
Nu prea are mai putin de o tona daca o cantaresti ... problema e ca in acte/talon uneori trec greutatea la varianta standard "cheala" , varianta ce se vinde destul de putin sau chiar deloc in unele tari DAR ea exista pentru ca testele de consum + CO2 (foarte importante pentru taxele UE) se fac pe ea si , fiind mai usoara , se scoate cel mai mic CO2 si se evita(dribleaza) taxele mai mari .
In general fiesta 7 are 1050kg aprox + max 50kg aprox (dotarile, in functie de varianta de echipare) ... fiesta 6 avea aprox 1100kg+ aprox 50kg ... valori aproximative pentru 1.25-1.4 benzina.
Greutatea reala a scazut in medie cu max 50-60kg dar sunt putine sub 1050kg ... chiar daca pe talon aveti alte cifre!
12 Sep 2014, 23:27
Salut!
Am o cunostinta care m-a rugat sa o ajut in alegerea unei masini pe care sa o folosesca in proportie de peste 80% in Bucuresti si m-am gandit la varianta asta de Fiesta de dupa 2008 cu motorul de 1.2 si 82 CP. Plus ca am avut Fiesta din generatia 2001 care mi-a placut f mult si am fost f multumit de masina (ieftin de intretinut, consum bun, spatiu suficient pentru clasa ei, stabilitate si o usoara tenta sportiva). Pacat ca a trebuit sa o vand ca sa-mi cumpar un apartament, pentru ca ma saturasem de tot felul de chirii care mai de care mai nasoale. In ianuarie sper sa pot sa-mi cumpar din nou masina si iau f in serios posibilitatea unei Fiesta exact ca ca colegului. Plus ca si pretul la mana a doua e sensibil mai mic decat in alte parti (nejustificat in opinia mea). Eu as fi curios cam cat consuma o Fiesta exact ca aceasta. Pe forum nu am gasit asa ceva. L-as ruga frumos pe initiator daca poate sa ne spuna si noua ceva de consum.

Eu aveam 1.3 si 70 CP daca imi amintesc si in Bucuresti imi lua cam 8-8.5 si in afara intre 5 si 6 l/100 km. Daca depaseam 120 Km/h ajungea si la 7-7.5. Imi cer scuze daca am fost off topic.
13 Sep 2014, 15:20
Nu consuma mai mult decat cea de 1.3 70cp ! ... poti scoate 5 - 5,5% extraurban iar in bucuresti , in functie de sofer si trafic , 8-9-10% . Daca scoteai 8-8,5% cu cea veche sigur scoti si cu asta .