de octa » 08 Mai 2015, 15:08
nu cumpar acu' telefon, dar as vrea niste sfaturi/lamuriri de la voi in privinta telefonului meu:
am de juma' de an un smartphone philips s308 cu android 4.4.2 kitkat. nu mi-a facut probleme, sunt multumit de el, imi este potrivit avand in vedere nevoile mele.
de azi am nevoie de mai mult de la telefon:
fiindca maine plec intr-o calatorie in strainatate, am hotarat sa instalez iGO Primo pe telefon. aplicatia ruleaza perfect, se vede ca viteza procesorului e arhisuficienta, semnalul gps e prins rapid, consumul de baterie nu e mai mare decat poate incarcatorul sa incarce. pana aici totul e ok.
am iesit azi prin oras si am testat aplicatia. cu ocazia asta am bagat de seama ca aparatul se incinge destul de tare. adica e cald la atingere, fapt pe care nu l-am mai intalnit. desi cald, aparatul nu mi-a dat vreun semn ca ceva nu-i place: niciun avertisment, rularea aplicatiilor nu s-a ingreunat.
va intreb pe voi: e normala cresterea temperaturii aparatului? exista vreun risc daca il folosesc asa?
mai am o tableta (allview ax5 nano q), tot cu android 4.4.2 kitkat, pe care am instalat acelasi program, cu gandul sa o folosesc pe aceasta. aplicatia pare sa ruleze bine dar se pare ca se zbate mai mult pt. gasirea semnalului gps. al doilea inconvenient e dimensiunea nepotrivit de mare pt. bordul masinii mele si faptul ca nu am un sistem de montare in bord. nu stiu daca si aceasta se incalzeste, dar, oricum, nu as vrea sa o folosesc drept gps.
credeti ca ar trebui sa-mi schimb parerea?
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPLford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
>>>