rugaminte sfat!
citez din topicul sotului personal, de pe DaciaClub. Momentan, nu a primit niciun raspuns. credeti ca ne puteti ajuta cu o opinie, un sfat, ceva? here's looking at you, Officer 
multumesc!!!
Salut, am fost lovit de "unu'" si am completat un formular de amiabila.
"Tipul" avea asigurare la EUROINS. M-am dus la inspectorul de dauna si mi-a intocmit dosarul.
Inspectorul mi-a spus ca pot repara masina la Auto Car Group de pe Soseaua de Centura, asa am si facut.
Am avut trecute la dauna urmatoarele:
usa dreapta spate - de reparat
pasaj aripa dreapta spate - de reparat
bara spate - de inlocuit
armatura bara spate - de inlocuit
janta spate dreapta - de reparat
Bineinteles ca s-a facut reconstatare.
Au fost adaugate:
pragul dreapta spate indoit- reparatie
ornament usa dreapta spate - inlocuire
aripa spate dreapta - inlocuire.
Astea din urma au fost cerute de service. Cei de-acolo mi-au spus ca, intr-un final au fost aprobate urmatoarele:
usa dr. spate - reparatie
aripa dr. spate - inlocuit
bara spate - inlocuit
armatura bara spate - reparat
janta spate dr. - reparat.
Mentionez ca service-ul mi-au spus ca trebuie sa platesc jumatate din contravaloarea aripii spate dr. si jumatate din contravaloarea manoperei de vopsitorie la aripa intrucat prezenta urme de rugina,
sau, daca vreau sa retrag dosarul, trebuie sa achit echivalentul a 100 euro, asta fiind nu stiu ce franciza sau taxa de reconstatare.
Va rog sa-mi spuneti si mie, daca stiti, sau ati patit ceva similar, cum e mai bine sa procedez. M-au bagat in ceata de-a binelea

multumesc!!!
Salut, am fost lovit de "unu'" si am completat un formular de amiabila.
"Tipul" avea asigurare la EUROINS. M-am dus la inspectorul de dauna si mi-a intocmit dosarul.
Inspectorul mi-a spus ca pot repara masina la Auto Car Group de pe Soseaua de Centura, asa am si facut.
Am avut trecute la dauna urmatoarele:
usa dreapta spate - de reparat
pasaj aripa dreapta spate - de reparat
bara spate - de inlocuit
armatura bara spate - de inlocuit
janta spate dreapta - de reparat
Bineinteles ca s-a facut reconstatare.
Au fost adaugate:
pragul dreapta spate indoit- reparatie
ornament usa dreapta spate - inlocuire
aripa spate dreapta - inlocuire.
Astea din urma au fost cerute de service. Cei de-acolo mi-au spus ca, intr-un final au fost aprobate urmatoarele:
usa dr. spate - reparatie
aripa dr. spate - inlocuit
bara spate - inlocuit
armatura bara spate - reparat
janta spate dr. - reparat.
Mentionez ca service-ul mi-au spus ca trebuie sa platesc jumatate din contravaloarea aripii spate dr. si jumatate din contravaloarea manoperei de vopsitorie la aripa intrucat prezenta urme de rugina,
sau, daca vreau sa retrag dosarul, trebuie sa achit echivalentul a 100 euro, asta fiind nu stiu ce franciza sau taxa de reconstatare.
Va rog sa-mi spuneti si mie, daca stiti, sau ati patit ceva similar, cum e mai bine sa procedez. M-au bagat in ceata de-a binelea
I am the great pretender!
-
zuza - Fondator al Asociaţiei ClubFord
Greenest Member - Mesaje: 862
- Maşina: Fiesta 1.25, 2006