Re: Focus 2.0 sTDCI - Unknown Orange !

Clar daca e sa cumperi masina in leasing si sa o vinzi dupa ceva ani (5-6ani) pierzi cam cat costa ea cash noua ... e o afacere foarte proasta sa te intinzi mai mult decat poti duce ... multi fac aceasta greseala.
Iar piesele de golf sunt "aproape gratis" si alea de focus sunt de 10 ori mai scumpe
... stai linistit ca la lovitura frontala puternica ce iti afecteaza "punctele cheie" din structura masinii iti da dauna totala ... chiar si fara acea valoare de 80-90%(+epava) din suma . Cel mai usor se da totala cu stalpul dintre usi . Doar un airbag costa peste 800-1000E in 2007-2008 , inclusiv la vw
, si piesele+manopera erau mai scumpe atunci fiind modelul mai nou si criza financiara inca departe ."Gaina vecinului totdeauna-i curca" ... asa esti tu cu vw ... o sa te lamuresti de punctele slabe si costurile anumitor piese abia cand o sa ai pentru ceva ani vw ... pana atunci inca pare "curca" .
Cum o sa sune 2.0 sTDCI GPL
... pentru economie GPL e indicat , pentru performanta kerosen
. Pe diesel e mai complicat/costisitor sa pui GPL .Eu am fost un contestatar al GPL-ului pentru ca am auzit si vazut multe probleme la ele DAR recunosc ca tehnologia de azi este "altceva" si problemele au mai disparut ... cei ce au montat in ultimii 2-3ani GPL in general sunt multumiti .
Daca faci peste 15-20k km pe an cu respectiva masina, atunci merita !!! ... de la 6.2ron/L la 2.8ron/L e ceva diferenta ...DAR e posibil sa fie pastrat pretul mic pana creste cererea ... cum trecem toti pe GPL cum urca si pretul la 5-6ron/L ... asa a fost si cu motorina .
- cip02
- Gold Member
- Maşina: FOCUS 2 FACELIFT 2008 1.6i 100cp trend+ ,FIESTA FACELIFT 2006 1.4i 80cp ghia
- VIN: 11111111111111111
.