ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
06 Sep 2014, 07:41
Incearca si fa o proba cu cel care te apeleaza. Il rogi sa te apeleze si el tot prin intermediul aplicatiei Digi Oriunde si vezi daca se mai inregistreaza costuri.
De la 1 Octombrie, costul abonamentului Optim Nelimitat de 5 Euro, scade la 4 Euro daca esti abonat/te abonezi la 2 servicii fixe (televiziune si internet) si contractezi sau detii deja cel putin 2 abonamente Optim Nelimitat.
07 Sep 2014, 00:10
2 abonamente? eu am numa' unu si mi-au trimis rds mesaj ca urmatorul ar fi la 4€... chiar ma gandeam sa portez si numarul sotei in digi, tot la optim nelimitat.
eu sunt multumit de acest abonament, de calitatea sunetului ( ce nu difera cu nimic de cea din alte retele), de acoperire, fie ea si in roaming si de conexiunea la net. Am de cca. 3 luni cest abonament.
08 Sep 2014, 13:34
adi ... poti sa folosesti digi optim nelim cu digi oriunde?
In plus ... in EU te costa 2 centi sa primesti, 6 centi daca apelezi.
11 Sep 2014, 16:27
Pot să folosesc, da. Merge de minune, dar doar dacă e conexiunea la internet bună. În casă am Wi-Fi, afară am 4G (e instalată aplicația pe Note 3 cu cartelă de UK), deci în general mă descurc cu el.
2 cenți să primești doar? Eu parcă știam de 6 din mesajele pe care le primisem în momentul intrării în Anglia. Și am avut de primit multe telefoane din RO, așa că în loc să răspund închideam și sunam eu. Nu mai plătea nimeni.
12 Sep 2014, 19:31
Nu este o idee deloc rea, multan de sfat!
Verifica pe site-ul lor daca este ca sa sti.
08 Noi 2014, 18:03
O rugaminte am si eu. Este semnal in statiile de metrou sau intre statii la rcs&rds?
08 Noi 2014, 18:19
Este EXTREM DE PUTERNIC in statiile de metrou.
Testat acum citeva zile, cind chiar am vazut router-ul wireless suspendat de tavan intr-o statie de metrou.
22 Noi 2014, 17:30
azi, optim nelimitat de la digi nu mai e nelimitat... am primit un sms de la rds prin care mi se spune ca daca depasesc 3000 minute in apeluri internationale, se blocheaza simul pana la finele lunii.
nu ma deranjeaza, eu am vorbit vreo 20 min. international de cand mi-am facut acest abonament, de cateva luni... si in nici un caz nu ma vad vorbind mii de minute la telefon oricum ar fi, ce sa mai zic de apeluri internationale.
mesajul mai spune ca daca nu-mi convine, pot sa renunt la serviciu in termen de 30 de zile de la notificare, fara a plati despagubiri.
bineinteles ca formularea e formala, politicoasa...
ma gandesc ca sunt nebuni ce stau toata ziulica la taclale cu telefonul la ureche... si asta i-a cam bagat in necaz pe cei de la digi.
ata ete...