Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

ce CENZURA ma-sii se intampla?!

18 Noi 2014, 00:10

Ce ati facut cu forum.ul asta? Mi.a fost sters contul. Iar mesejele postate pe vechiul cont nu mai apar nicaieri. La fel si mesajele altor utilizatori. E normal asa ceva?! Fara nici o averrizare inainte si fara sa fac greseli?!

Re: ce CENZURA ma-sii se intampla?!

18 Noi 2014, 04:16

Acelasi lucru l-am patit si eu!! Ce se intampla?

18 Noi 2014, 11:54

se pare ca sunt ceva erori, se vede mesajul rosu de mai sus:
"Daca intampinati probleme de login pe forumul ClubFord, va rugam sa ne trimiteti un email cu userul dumneavoastra la adresa:
sesizari@clubford.ro"

18 Noi 2014, 12:05

Calmati-va. Nu v-a cenzurat nimeni. Probabil este o problema tehnica.

18 Noi 2014, 12:23

Ce sa mai trimit?!...deja mi.am facut alt cont si am exact acelasi nume ca si inainte. Daca era ceva, nu m.ar fi lasat sa folosesc acelasi username la inregistrare. Eu zic ca e pierdut tot.

Am observat ca multe mesaje ale fostilor utilizatori sunt sterse iar subiectele de aici de pe forum nu mai au nici o continuitate. Vor aparea acele mesaje de buna voie?!

Ce tare e faza cu titlul topicului. Defapt cuvantul "CENZURA" din titlu a fost introdus automat deoarece folosisem o injuratura. Nu am specificat ca ar fi cenzurat cineva pe mine sau etc.
Ultima oară modificat de danyotelul7 pe 18 Noi 2014, 12:36, modificat 1 dată în total.

18 Noi 2014, 12:28

Este posibil sa fi disparut informatii din baza de date. Astfel, tu ai putut sa-ti fac un cont nou cu vechiul nume.
Daca vor fi reincarcate informatiile dintr-un backup, contul tau vechi va fi din nou disponibil.

Asadar, rabdare si calm.

18 Noi 2014, 13:07

ce legatura are topicul asta cu focus 2? de ce trebuie sa te plangi aici si nu la administratori?

18 Noi 2014, 15:18

Si eu am patit la fel!

18 Noi 2014, 19:08

Multi au patit la fel dar asta nu trebuie scrisa intr-un topic in sectiunea Focus 2!
Daca te uitai pe pagina principal erau alte locuri mai bune de scris!
Se intampla..........

18 Noi 2014, 19:09

viewtopic.php?f=45&t=101436
Subiect închis