Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
27 Aug 2007, 19:00
Pe unde v-ati facut itp-ul si cat v-a costat ? Azi am sunat la Sama Service si mi-au spus ca itp-ul pt masina mea costa 200 RON...mi se pare cam mult, eu stiam ceva de genul 60-80RON...
27 Aug 2007, 20:26
la diesel ar trebui sa coste cam 80 ron. eu am facut itp-ul in primavara, la un service de pe langa job (asta a fost principalul criteriu, sa fie usor accesibil

) - Service Ciclop se numeste
vezi aici :
http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.a ... =bucuresti lista cu statii autorizate pt ITP, gaseste una pe langa serviciu sau pe langa casa si mergi acolo
28 Aug 2007, 03:00
Pe mine m-a costat 90 RON la Matiz, acum o saptamana...
Nu cred ca au tarife diferentiate pentru turisme.
28 Aug 2007, 13:37
Eu am dat 600.000 acum 8 luni. am fost la Auto Center pe Venerei (undeva in zona Mosilor).
29 Aug 2007, 14:05
am gasit un service aproape de mine la care costa 80RON, o sa fac acolo...merci
29 Aug 2007, 14:38
Mai este un service, uinde mi-am facut eu acum 2 zile ITP-ul in zona Parcului Tineretului-Cimitirul Eroilor Revolutiei. Com veniti dinspre Sura mare (City Plaza) pe langa cimitirul Bellu, apoi Cimitirul Eroilor, o luati pe linia tramvaiului care coboara pana la intrarea in parcul Tineretului la Sincai. La cimitirul Eroilor pe partea stanga e o benzinarie Agip parca. Treceti de ea si la 100m drumul face la dreapta (linia tramvaiului). Exact in curba este aceasta statie. E f mica si este pe partea dreapta pe sensul de coborare spre Sincai.
M-a costat 80 RON.
27 Sep 2007, 17:49
Mai fratilor!!!......de unde scoate-ti scorurile astea?...in Buzau ma costa 50 lei(noi) pt. Fiesta si pt. Octavia II am platit 65 Ron....
27 Sep 2007, 21:59
va sfatuiesc sa mergeti la TAXI GLUCOZA, 65ron si ...un om de treaba!!!
27 Sep 2007, 22:08
Dap, confirm, e cam 50RON!!! L-am facut unde am facut in trecut la toate masinile, si unde am trimis si alti oameni, adica la TIMAS care e la piciorul Podului Fundeni cum vii dinspre Colentina, pe dreapta.
http://www.timas.ro/www/index.php?obj=i ... despre_noi
Caut factura si va zic, l-am facut pe 23 August.
27 Sep 2007, 22:16
se verifica seria motorului la ITP?
27 Sep 2007, 22:18
Da. Sa vezi ce s-a chinuit vreo juma' de ora ultima data cand am fost, si am impresia ca tot nu a gasit-o dar se sictirise.
27 Sep 2007, 22:22
Se fac chiar si poze. Un parbriz crapat inseamna un ITP ratat, de exemplu... La mine a fost la limita frana de mana, restul erau proaspat facute. Se cam uita strict la tot, ca nu se stie cine ii viziteaza "under cover" si nu-si mai risca pielea...
29 Sep 2007, 23:26
Eu am platit 80 RON la dacie.
Se uita la toate...inclusiv la setul de becuri de rezerva. Mai nou se uita si daca carligul de remorcare este omologat RAR.
Pe vremea cand a fost montat carligul pt. remorca nici macar nu cred ca exista RAR ('76)! Prin urmare ITP ratat din cauza carligului neomologat si netrecut in talon/cartea de identitate.
Conform noii legi masina trebuie tinuta la ITP 45-60 minute pt. verificari. Defecti rau astia care fac legile!
Intr-adevar pozeaza masina (inclusiv motor), se verifica seria caroseriei si a motorului si trimit pozele la Bucuresti.
Sunt curios daca nu se leaga la anu si de carligul de pe Mondeo fiindca nu e trecut in cartea de identitate...desi asa am luat masina.
20 Oct 2007, 12:06
Am regasit factura de ITP, a costat 80RON la masina din semnatura la service-ul de mai sus.
22 Oct 2007, 12:30
Eu l-am facut vineri in targoviste. A costat 50 lei. Dar, surpriza, cica nu mi-au iesit noxele :O . pana la urma am rezolvat-o cu itp-ul. Dar treaba cu noxele m-a pus pe ganduri. Cred ca o sa o mai verific si in alta parte. Voi ce ziceti?
13 Noi 2007, 01:18
$1 scrie:$2 Un parbriz crapat inseamna un ITP ratat, de exemplu...
daca am parbrizul impuscat in 2 locuri din cauza pietricelelor ma dau inapoi?
ca parca nu as schimba parbrizul doar din cauza asta, ca nu ma deranjeaza...
13 Noi 2007, 23:56
Depinde cat de tare se vede...daca sunt vizibile destul de usor sunt in stare sa te respinga.
14 Noi 2007, 00:00
errr
cam nasol atunci
dar pe de alta parte, aceeasi chestie fost si la rar cand am inscris-o... oricum, la ce cazane se prezinta la itp si rar

, daca ma intoarce pt parbriz...
10 Dec 2007, 04:46
$1 scrie:$2ap, confirm, e cam 50RON!!! L-am facut unde am facut in trecut la toate masinile, si unde am trimis si alti oameni, adica la TIMAS care e la piciorul Podului Fundeni cum vii dinspre Colentina, pe dreapta.
http://www.timas.ro/www/index.php?obj=i ... despre_noiCaut factura si va zic, l-am facut pe 23 August.
La service-ul ala tre sa merg la o persoana anume (daca o recomanzi), sau la oricare ?
Stiti ce acte trebuie ? Probabil o sa-i intreb si pe ei la tel.
CI o am la banca... cred ca tre s-o iau.
Certificatul de inmatriculare... tre sa -l caut si p-asta in hartogaraie... vai ce dezordonat sunt !