ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
fac apel la oricine ma poate ajuta. Trebuie sa intru in posesia unei Amstel Radler, indiferent daca este la doza sau sticla. Timpul nu este important, dar daca vine inainte de Craciun e cu atat mai bine
Ofer 100 lei. Probabil cea mai scumpa bere din istorie
Pai nu este scumpa, dar o caut de mai bine de 1 an si n-o gasesc nicaieri. Prin urmare, sunt dispus sa ofer 100 lei pentru o singura doza / sticla din aceasta bere
Bobutza, multumesc pentru interes, dar omul nu trimite in romania..
As putea sa te ajut eu dar cu siguranta nu ajunge inainte de Craciun. S-ar putea sa fie intre craciun si revelion sau dupa anul nou. Poate intre cele 2 sarbatori daca ai Atlasib in oras.
Nu e nicio problema, poate ajunge oricand. Era o idee de Craciun, dar nu ma deranjeaza deloc daca ajunge chiar si in februarie - martie. Daca esti pe la ei de sarbatori si gasesti loc prin bagaje de-o doza.. ar fi minunat. Dau o bere
Atlasib nu e combinatie, vor plata pt minim 10kg (15euro). Vad ca pe ebay pe acel link zice ca pana la 31 decembrie nu mai primeste comenzi furnizorul. Incerc sa iti gasesc pe aici (pe la un magazin de bauturi) si iti trimit in Romania printr-un coleg de forum care se intoarce in Bucuresti pe 3 Ianuarie. Daca gasesti pe ebay inca un link, si ajunge in 2 sapt, ajunge apoi in Buc. pe acelasi 3 ianuarie.
Nu ma deranjeaza cand ajunge. Te rog mult, daca gasesti cumpara-mi o doza. In Olanda e pe toate drumurile. Se gaseste si in Grecia si Spania. In irlanda, dublin mai exact, este de vanzare in doua pub-uri, si am ajuns chiar sa vorbesc cu barmanul la telefon si sa-l rog sa-mi trimita o bere in Romania. Dupa ce i-am explicat de doua ori ce vreau, mi-a inchis telefonul, o fi crezut ca e vreun ticnit..