Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

service diagnoza

08 Apr 2006, 13:30

Sa nu se supere membrii posesori de masini mai vechi de 1996 dar neavand posibilitatea de a le testa ma adresez celorlalti posesori de ford 1997-200x.

intrati pe siteul nostru http://www.dandon.ro si contactati-ne pt diagnosticari sau revizii curente. (ps. laur colaboreaza cu noi pt interventii mai grele de mecanica asa ca ne puteti gasii si prin el , de fapt santem f aproape ca locatie unul de celalalt)

o zi buna tuturor!

09 Apr 2006, 00:46

Daca se poate si niste pretyuri pentru operatiunile standard gen schimbat setul complet de filtre, verificare articulatii samd
Multumim
Cu Stima

09 Apr 2006, 16:32

Buna ziua,

Vreau si eu daca se poate o cotatie de pret pentru schimbat semering fulie la motor 1.1 CFI (distributie pe lant) si pentru masurat compresia.

Cu multumiri.

P.S. Daca aveti perioada de discount la DRAPER n-ar fi rau de stiut.

10 Apr 2006, 00:11

Cred ca ar fi mai sigur sa le dai telefon ca nu cred ca or sa mai intre prea curand! presupun ca au pus anuntul pe toate forumurile posibile.

10 Apr 2006, 18:41

$1 scrie:$2red ca ar fi mai sigur sa le dai telefon ca nu cred ca or sa mai intre prea curand! presupun ca au pus anuntul pe toate forumurile posibile.

presupui putin gresit , asa ca voi incerca sa va raspund cat de repede pot.

revizie filtre /ulei 50ron ( cu conditia ca piesele sa fie achizitionate de la noi :icon_exclaim: )

discontul la sculele draper se negociaza direct la magazin.

schimbul de simering 50 ron, 40ron compresia, 10ron/cil la benzinare.

10 Apr 2006, 19:25

Scuza-ma te rog! credeam ca asa ai facut si pana la urma uiti pe unde ai postat :icon_smile:
Succes in afacere!

10 Apr 2006, 19:26

Multumesc pentru raspuns.Peste o saptamana iau "leafa" si o sa va deranjez cu o programare.

Numai bine

Re: service diagnoza

10 Apr 2006, 23:59

$1 scrie:$2a nu se supere membrii posesori de masini mai vechi de 1996 dar neavand posibilitatea de a le testa...

dar de a le repara?? concret, ma intereseaza un schimb de toate bucsile posibile si imposibile ca am boala pe directie din we trecut cand am simtit valurile dunarii in masina desi la radio era house. plus amortizoare. masina din semnatura, adica 1990 sierra.
multumiri.

11 Apr 2006, 11:20

scuze, pt asta exista laur+ ca e si mai ieftin cred

11 Apr 2006, 11:36

Dar o diagnoza la un focus tddi care nu prea imi place cum suna la relanti..se poate..cat costa?

13 Apr 2006, 23:34

o testare costa 70ron si consta in citirea erorilor stocate in memoria calculatorului masinii .
o decizie cat mai exacta asupra defectului masinii poate costa mai mult pentru ca presupune investigari mai amanuntite, eventual demontari de piese, de fapt totul ducand spre repararea masinii si nu spre un simplu diagnostic.

Unde e simplu este 70 ron , unde e mai complicata diagnoza poate ajunge la 150-200ron.

15 Apr 2006, 19:38

Ce program aveti? Lucrati si in weekend?

21 Aug 2006, 07:08

cam scump pt o diagnoza,tot atata e si la ford:((
Subiect închis