Va ziceam ceva mai inainte ca imi duc masina la Ford CSD pentru reparatii si ca o sa va relatez obiectiv experienta. Obiectiv:
26 octombrie - sun la service pentru programare, sunt intrebat cand pot veni, ramane pe marti, se estimeaza ca masina va sta in service 5-6 zile - bila alba, nu astept mult
30 octombrie - duc masina in service, ramane sa revin cu un telefon pe marti-miercuri (6-7 noiembrie) cand trebuie sa fie gata
5 noiembrie - sun sa intreb ce se mai intampla cu masina - e pregatita pentru vopsit, sa revin miercuri cu un telefon
7 noiembrie - sun, e pregatita pentru vopsit, sa revin vineri cu un telefon, vineri sigur e gata si e posibil sa o iau tot atunci, ca se misca repede BCR Asigurari
9 noiembrie - sun, e pregatita pentru vopsit, dar e gata cam pe luni; ross imi zice ca e gata marti
11 noiembrie - sun, e pregatita pentru vopsit, miercuri dupa-amiaza e gata

sa revin pe miercuri; zic ok, hai sa fiu intelegator, sa nu ma grabesc, baietii fac treaba buna;
14 noiembrie dupa amiaza - masina e pregatita pentru vopsit ! ultimul termen: o vopsesc in seara asta si maine trimit actele la asigurari.
Concluzia: parerea buna despre FordCSD pe care o aveam citind paginile topicului asta s-a schimbat complet. Nu am reusit sa inteleg cum e posibil sa fiu amanat de atatea ori, si cum nu a fost posibil sa se estimeze de la inceput durata lucrarilor. Daca la revizia facuta la ei am avut mici nemultumiri, acum sunt complet nemultumit si nu voi mai calca pe la ei niciodata !