$1 scrie:$2chiar asa, care-i treaba pentru care nu va place muzica de tip manea?
Nu imi place negativul, in primul rand este o ciordeala (folosim cuvinte elevate din genul mzical de care vorbim) ordinara de muzica orientala, refacut pe orga ( se aude ca un midi), sa nu mai vorbim de faptul ca toate negativele au acelasi kick si bas, iar cand nu sunt refacute, sampelul este luat cu nerusinare de la muzica arabeasca cap coada.
Nu imi plac versurile nu gasesc nimic inteligent in ele, sau macar interesant.
Nu imi plac pentru ca numai baietii bruneti vopsiti blonzi asculta ( cred ca stiti de cine vorbesc), si de obicei in autobuz la telefonul mobil, fara casti ( ca o parenteza, avea la un moment dat Andi Moisescu un tricou pe care scrie: " vrei sa asculti muzica la mobil ia-ti casti" si e valabila pt orice gen de muzica nu numai pentru manele)
In Braila, stateam intr-un cartier nu foarte select, stateam la casa si vecinii mei m-au intoxicat cu astfel de muzica, isi scoteau combina in curte sa afle tot cartierul de preferintele lor muzicale, si cand aveam teze in liceu plecam la o matusa de-a mea ca sa invat.
Cand stateam in Regie, vis-a-vis de caminul meu era o terasa, unde se bagau doar menele si in sesiune trebuia sa invatam baricadati prin baie ca sa nu ne deranjeze.
Ah si ma mai enerveaza si combinatia aia de rapping cu manea .. este sub orice critica.
Cred ca am destule motive sa nu agreez acest tip de muzica, daca putem sa-i spunem asa.
Slava Domnului nici un prieten de-al meu nu asculta asa ceva, si prin urmare nici la chefuri nu se pune muzica asta.