2014 Fiesta ST - Molten Orange
2014 Ford Fiesta ST
Vopsea speciala Molten Orange
Pachet Design ST: include:praguri cromate cu sigla ST iluminata,jante aliaj 17" design LR3 etiere de frana culoare rosie
Dotari optionale:
Keyless vehicle
Monitorizarea presiunii in pneuri
Pachet fumatori
Parbriz incalzit
Pilot automat
Camera spate video
Senzori de ploaie
Roata de Rezerva
Ceea ce lipseste din oferta Ford Romania este Navigatia (2300Eur pentru asa ceva mi se pare enorm, cumperi 2 iPhone-uri de banii astia + Softul de navigatie de pe AppStore) si mai lipsesc Geamurile Fumurii.
Povestea: Prietena isi ia in curand carnetul si am zis sa cumpar o masina, m-am gandit ca ea fiind incepatoare sa iau ceva second hand si sa nu sufar prea mult, dar nu prea sunt adeptul masinilor second (nu mai ai garantie si nu stii la ce sa te astepti), avand in vedere acest lucru am zis sa caut ceva cu care sa ma plimb si eu si sa fie ceva pe gustul amandurora (eu cu sportivitatea, ea cu aspectul) asa am dat peste Fiesta ST. Am cautat cateva review-uri, am vazut ce poate si ca este super ok din toate punctele de vedere, ma incanta foarte tare ca avea specificatiile GTI-ului meu dupa care inca plang

Ca idee, comanda a fost data pe 24 Iulie 2014, masina am luat-o de la dealer pe 09.01.2015

PS: Stiu ca nu e o idee buna sa dai o masina de 180cp pe mana unui incepator, dar pentru primele luni probabil o sa conduca o masina veche a familiei ca sa isi formeze mana.
Si acuma sa lasam niste poze sa vorbeasca (facute cu telefonul, dar cred ca au iesit ok

O poza facuta la dealer, cand inca mai avea un set de jante de vara pe ea (cele din fata sunt de iarna):
Motiv: Site-ul firstit.ro este infectat de malware. Am sa te rog sa folosesti alt serviciu de hosting pentru poze.
Current Cars:
2012 Ford Focus Titanium 1.0L 125cp
2014 Ford Fiesta Trend 1.0L 100cp,
2013 BMW 320d
2014 Ford Fiesta ST Molten Orange
- masca
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: