Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
02 Iun 2012, 13:30
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e deranjeaza atat de mult telecomanda actuala de la alarma...?
Legat de filtrul de polen, in tarisoara noastra draga eu il schimb la maxim 10000. Sa vezi cum arata unul folosit distanta asta...
Am eu o problema cu treaba asta..sunt doua chestii...cu cheia normala doar inchid masina , cu telecomanda inchid si activez alarma..sunt doua chestii , plus de asta sunt incredibil de urate si ma deranjeaza in buzunar
Filtru de polen cat costa???...si de schimbat il schimbi singur..???..ca am inteles ca trebuie demontata pedala de acceleratie
$1 scrie:$2...referitor la consum .... e tot mare , noroc ca pretul benzinei e in scadere

.
Referitor la cheie, acelasi "pitic" face caterinca si de mine si m-am interesat prin mai multe locuri - exista alarme aftermarket, CAN-BUS OEM ii zic ei, care iti pun alarma dupa inchiderea centralizata; astfel, cand inchizi masina din cheia ei, se activeaza si alarma, samd...
In privinta benzinei - unde locuiesti tu de a scazut pretul atat de notabil ?:P
Sa o stapanesti sanatos!
02 Iun 2012, 17:04
In Arad locuieste. Acolo e mai ieftina pentru ca e influenta vestului.
02 Iun 2012, 20:00
moro50, ai fi surprins:
Petrom Nadlac: standard 95 - 5.82 , extra 99 - 6.22 , mot. extra - N/A , mot std - 5.92
M. Bravu Buc: standard 95 - 5.71 , extra 99 - 6.11 , mot. extra - 5.99 , mot std - 5.78
02 Iun 2012, 21:39
Pai de ce sa fiu surprins? In Bucuresti este cel mai ieftin carburant in cele mai multe cazuri. Iar in vama este cel mai scump. Asta o stie toata lumea.
Tu nu vezi ca si eu si el glumeam cu carburantull ieftin?
03 Iun 2012, 15:00
Daaa...am auzit la televizor ca a crescut mult dolarul...deci barilu de petrol mai multi ron...cocluzie...se ieftineste iar benzina

...apropo am alimentat azi cu 5.77
14 Ian 2015, 22:19
Nu am mai scris demult aici...noutati nu am , masina inca o mai am si se comporta impecabil pana acum ..are 104000 km..nu a suferit nici o interventie in sevice in afara de reviziile satndard si consumabilele de rigoare...referitor la postul de mai sus...am alimentat azi cu 4,93 litrul...nu credeam ca o sa mai vad pretul asta.
14 Ian 2015, 22:28
Acum citeam preturile de la carburanti din 2012 si ma gandeam la diferenta intre atunci si acum!:D (chestia cu..in Bucuresti e cel mai ieftin carburant, este total gresita!)