Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

schimbare stergatoare?

15 Oct 2007, 22:28

poate e o intrebare aiurea da nu stiu cum se schimba stergatoarele

15 Oct 2007, 23:22

Doar lamele sau cu tot cu brat?

15 Oct 2007, 23:30

unde intra tija bratului in stregator este un clips pe care apesi si tragi de lamela in jos pana iese din curbura bratului si apoi dai jos lamela

18 Oct 2007, 19:16

ma intereseaza sa schimb doar cauciucul, doar lamela...se poate? recomandari unde gasesc stergatoare bune, ca mi-am cumparat si-s mai proaste ca astea pe care le am!
merci!

18 Oct 2007, 20:31

Eu asa le-am schimbat. Am cumparat de la un magazin de piese lamele grafitate.
Se schimba foarte simplu, culiseaza pe sinele alea de la lamele, doar i capat trebuie sa le largesti putin si dupa ce la pui pe cele noi sa strangi la loc ca sa nu scape.

19 Oct 2007, 00:52

pai nici nu stiu ca nu am mai schimbat niciodata.
cum e mai bine si care is mai bune da la un pret rezon.
ms si drive safety.

19 Oct 2007, 01:26

Eu am luat lamele cu 9 ron sau ceva de genul asta.
Asta dupa ce cu o luna inainte am luat stergatoare, dar nu aveau aripioara aia care o are stergatorul din dreptul soferului si la peste 90km/h fluiera, asa ca am luat lamele pe care le-am pus pe stergatoarele vechi si le am de aproape 2 ani(acum au inceput sa dea semne de oboseala).

23 Oct 2007, 04:56

stiati ca se pot pune dinalea modelul nou pe focusurile vechi fara a schimba bratul?

23 Oct 2007, 22:35

da ceva detalii
cit costa si de unde sa iau

30 Oct 2007, 19:05

eu am schimbat stergatoarele cu unele tip nou fara metal de la rep. FORD se adapteaza usor fara sa schimbi bratul ,,ai instructiunile in cutie ,,pretul a fost de 180 ron sofer+pasager ,daca iti cumperi vezi ca pe cutii ai bifat casuta careia ii corespunde stergatorul,,bafta !!!

12 Noi 2007, 19:33

@dudu79 : am vazut in doraly la 10 ron bucata deci 20 ron perechea si iti alegi dimensiunea....eu nu mi-am luat inca fiindca nu sunt din bucuresti dar cu prima ocazie am sa-mi iau....mult mai bune decat cele traditionale ....

13 Noi 2007, 00:52

180 ron??
asa ieftin?!?!?!

13 Noi 2007, 02:45

exiata intr-adevar si la bosch adaptor pentru aerotwin.

atentie insa cu aerotwinurile din doraly si din tirg e la vitan! este p aici un topic in care se pling mai multi ca nu sint tocmai bune si ca sar pe geam. 10 lei dai de 10 lei face! nu imi sariti in cap, e doar o opinie pe care mi-am format-o in ceva vreme pe post de consumator. :P

pentru preturi, vedeti si voi ca exista un topic de vinzari in care citiva oameni va pot da si preturi si termene penntru ceva civilizat si nu foarte scump, cu livrare prin curier sau achizitie directa de la magazinul lor.

13 Noi 2007, 09:59

$1 scrie:$280 ron??
asa ieftin?!?!?!

Am primit ieri o oferta de a Augsburg pentru toate stergatoarele (fata + spate) - cca 160-170 RON.
Toate originale (pe fata era specificat Bosch Aerotwin)...

14 Noi 2007, 00:19

dale draku....cit un cauciuc?

14 Noi 2007, 10:25

$1 scrie:$2ale draku....cit un cauciuc?

Poti sa-ti iei o laveta si te opresti din cand in cand sa stergi geamurile... :mrgreen:
Ieftin.
Ar mai fi varianta cu 10-20 RON pe care sa le schimbi la 1-2 luni si merg prost. :lol:

14 Noi 2007, 11:03

$1 scrie:$2
Poti sa-ti iei o laveta si te opresti din cand in cand sa stergi geamurile... :mrgreen:
Ieftin.

Sau daca are mana destul de lunga, nu mai e nevoie sa opreasca!! :lol:

Intr-o alta ordine de idei, am gasit pe ebay niste stergatoare "Ford Focus 1998-05 Retro Fit Flexi Flat Wiper Blades" pe la 10 lire setul (2 bucati). Arata ok, seamana cu Bosch numai ca nu sunt TWIN...sau cel putin din poze nu pare!

Intrebarea e: Merita atat de mult BOSCH? Adica sistemul e asa de grozav incat sa merite investitia?? Sau as putea lua OEM-uri in 1/3 din pret?? Eu am stergatoare clasice, ar trebui sa le gasesc cu acelasi sistem de prindere sau conversie la ele.

14 Noi 2007, 13:29

@verga_Cip vezi ca sunt mai multe topicuri deschise despre vestitele Bosch Aerotwin. Eu unul m-am hotarat sa-mi iau asa ceva. Din cate am inteles pt masinile noastre ar trebui sa se numeasca RETROtwin pt ca au sistemul vechi de prindere. In orice caz un magazin de piese auto pt Ford ar trebui sa stie ce sa-ti dea...

14 Noi 2007, 16:13

Ciprian, cere tata de la Augsburg o oferta pentru stergatoare si vezi ce model iti propune.
Eu asa am facut.

14 Noi 2007, 20:16

eu n-am zis ca alea la 10 lei sunt extraordinare.....dar nici alea bosch nu cred sa merite atatia bani.....si apoi nu stam in londra :D

14 Noi 2007, 20:30

pentru focus 1 bosch aerotwin retrofit!

15 Noi 2007, 15:55

Eu mi-am luat ALKA, grafitate si merg super bine, chiar sunt multumit. Pretul lor e undeva la 8-10 lei, inclusiv in Carrefour

15 Noi 2007, 17:42

Am luat si eu ALKA prin iunie 2007 si nu le-am folosit cine stie ce si deja se cer altele :) Fac ce stiu ele mai bine acum: scartaie, topaie, sterg neuniform ... Cat dai atata face....ce sa mai ...

15 Noi 2007, 21:11

Va zgarciti atat la un accesoriu foarte important; sau preferati sa va uitati printre zonele murdare? Dai un ban dar stii ca face; la a doua masina schimbam stergatoarele saptamanal, pana m-am hotarat sa imi iau unele scumpe si de marca. Mi-am luat Champion si nu am regretat nici un minut banii dati.

15 Noi 2007, 23:28

am cumparat pe spate de la bosh cu 25 de lei
iar pe fata aero din carrefour cu 22+22=44 lei (55 cm si 48 cm)
nu dau 190 lei pe o pereche sa mi le fure altu
mai bine imi iau la 3-5luni cite o pereche din carrefour
azi leam montat si merg bine, si arata misto :))
weekend fain la toata lumea
poate pun o poza daca nu uit aparatu
Subiect închis