Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

problema alfa romeo 156

15 Noi 2007, 20:57

am achizitionat de ceva vreme o alfa 156 si sunt curios de ceva.Masina cred eu ca nu are unghiurile aliniate ce ar trebui sa fac si cam cat m-ar costa.Ideea este ca masina este putin deplasata de fund in mers adica nu e dreapta cred ca stiti la ce ma refer.

15 Noi 2007, 21:00

Daca e vizibila "problema" nu cred ca e din unghiuri dereglate. Cred ca e vorba de sasiu "stramb". Nu cumva masina a suferit un accident serios ?

buna

15 Noi 2007, 21:03

este f putin vizibila roata este deplasata spre interior .Accidente majore nu cred ca a suferit ca ar fi fost si alte chestii bulite chestii pe care nu poti sa le rezolvi sa nu se mai vada,parerea mea.

15 Noi 2007, 21:21

Si eu sunt de parere ca e tot vorba de un sasiu starmb, sau o lovitura puternica pe partea cu roata cu pricina...

15 Noi 2007, 22:00

Off topic: ovymme ai fost cumva tu ieri cu pumita prin Rm. Valcea? Am vazut una cu nr. de AB 06 ... (nu mai stiu cat) si era tare frumoasa!

sal

15 Noi 2007, 22:02

off topic: de acum o sa o vezi tot pe acolo ca am vanduto la cineva din valcea. :D

15 Noi 2007, 22:17

am modificat eu titlul, nu era sugestiv deloc.

15 Noi 2007, 22:20

Din cate am vazut pe la altii la alfa au probleme cu puntea spate.
Stiu pe cineva care a cumparat alfa in perfecta stare doar ca puntea spate a trebuit schimbata cu totul desi nu avuse nici un accident.
Se pare ca asta e defectul lor major.Puntea spate cade foarte repede,si la gropile din romania crek o sa o tot schimbi(sau schimbi masina).
Acu nu stiu sigur care e problema la alfa ta dar sfatul meu e sa te duci la un mecanic priceput si sa se uite un pic la ea.
De facut unghiurile eu cand am facut la ford m-au costat 70 ron parca din cate-mi amintesc(acu 2 luni).

15 Noi 2007, 22:22

off topic: Chiar? Pacat ca ai dat-o ca era tare misto! :cry: Erau 2 tipi in ea, eu ma uitam la masina ca mi s-a parut cunoscuta de pe forum si ei se uitau nedumeriti la mine :shock: Da' banuiesc, ca ai avut motivele tale sa o vinzi.

16 Noi 2007, 00:47

Desfa rotile de pe spate si spala cauciucul,uitate atent la uzura lui,asta daca nu au fost schimbate recent.Chiar daca are probleme cu puntea ,sa admitem,nu are cum sa mearga stramb,cel mult troncane ca naiba si produce vibratii la viteze ridicate.Poate fi o problema de sasiu,pe care ,doamne fereste nu iti dorim sa o ai,sau poate tipul care a avuto inainte a luat ceva gropite si a suferit deformari la nivel de axa.Alfa oricum are o problema cu srtazile {din romania}.Suspensia e foarte sensibila.Oricum,asa cum a zis si Boggy,fa un drum la un mecanic bun sau mai degraba la service.

16 Noi 2007, 00:58

Un service care face geometrii comuterizate iti poate spune daca problema e din supensie sau din sasiu. Daca merge "stramb" rau sunt sanse sa fie din sasiu, din suspensie trebuie sa fie ceva rupt sau indoit rau (brat sau altceva) ca sa mearga stramb.

16 Noi 2007, 04:42

intradevar cauciucurile spate sunt roase pe interior.Pana spt viitoare cand ma duc la service ce sa ma gandesc ca are masina.

16 Noi 2007, 04:43

si cu scuzele de rigoare multumesc tuturor pt sfaturi si idei sper totusi sa nu fie sasiul de vina ca daca e am cam incurcato cred.

16 Noi 2007, 12:53

Si daca e sasiul, se poate indrepta, sunt service-uri care au echipament specializat pt asa ceva.
Ultima oară modificat de Huffy pe 17 Noi 2007, 12:20, modificat 1 dată în total.

17 Noi 2007, 11:08

$1 scrie:$2i daca e sasiul se poate indrepta, sunt service-uri care au echipament specializat pt asa ceva.
S-ar putea rezolva problema rotilor "cracanate" ? Nu as intreba daca n-ar frige rau mai ales cele pe fata.Multam.

23 Noi 2007, 20:26

Orice problema ai avea, un service de geometrie bun iti spune unde este "buba".
Răspunde