Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Noul Mondeo vs Passat... vs C Klasse

09 Noi 2007, 13:48

mondeo mai bun ca passat

http://www.autobild.de/artikel/Themen-Testberichte-Fuehrt-Ford-jetzt-VW-vor-_219901.html

si mai interesant Ford Mondeo bate Mercedes C Klasse

http://www.ford.de/spg/images/4_31/SPG_4_31_0_27565.pdf

09 Noi 2007, 14:15

Daca zic ei... eu oricum nu am inteles nimic din linkurile astea :D.

09 Noi 2007, 15:02

decit passatul e evident mai bun mondeo ! ( n-ati vazut ca fordul are 320 nm cuplu fata de vw care are 0 :lol: :lol: )
fata de mercedes nu stiu ce sa zic ....dar cu certitudine e mai frumos !

11 Noi 2007, 17:41

ca passat-ul klar ca mondeo rupe .... sunt fan fondeo dar totusi la design C-klasse e peste datorita spatelui in special care e foarte misto, cand la mondeo e cam ciudatel as zice .......

15 Noi 2007, 15:58

pacat ca motorul la mondeo e f slab in comparatie cu ce are de oferit passat si clasa C . Oricum mai are ford pana ajunge la nivelul unui mercedes

15 Noi 2007, 17:01

Tu iei un Mondeo strict pentru motor, sau pentru ansamblu, adica masina in sine? Majoritatea cumpara masini (nu ma refer strict la Mondeo sau Ford) pentru ce ofera masina in ansamblul ei, nu strict pentru motor sau strict pentru tapiterie piele + bixenon.

Si mai in detaliu, care e buba cu motoarele de pe Mondeo? La fostul Passat stateam cu 5-10 litri de ulei in permanenta, si la orice drum mai lung (peste 600km) verificam uleiul aproape la fiecare oprire.

La Mondeo TDCi-ul merge liniar, trage frumos, si e fiabil. Nu am pretentia sa fie ST cand nu e. Nu am pretentia sa fie o masina sportiva, fiindca nu e.

Lasa tu comparatia cu Mercedes. Alea sunt masini de alta clasa. Si inclusiv ei mai de mancat mult "peshte" pana sa ajunga la un hibrid ca cel dezvoltat recent de Lexus. Fiecare marca cu piata ei si cu targetul ei. Ca asa zic si io ca Dacia mai are mult pana ajunge la nivelul unui Ford.

15 Noi 2007, 17:44

$1 scrie:$2acat ca motorul la mondeo e f slab in comparatie cu ce are de oferit passat si clasa C . Oricum mai are ford pana ajunge la nivelul unui mercedes

O fi Fordul pe aproape dar nici sa se spuna ca e mai bun ca Mercedes. As fi eu fan Ford dar daca mi-ar da cineva un C sigur nu l-as refuza.

15 Noi 2007, 21:45

Sunt doar cateva din zecile de teste facute de nemti in zeci de reviste diferite. Nimeni nu zice ca o masina e mai buna decat alta doar ca luate comparativ pe bucatile respective spatiu, comfort, tinuta de drum si altele mondeo a avut punctaj mai bun decat cele 2 competitoare. Oricum pretul la varianta testata e pe masura.

22 Noi 2007, 12:09

de parere cu tyri.....o fi el mondeo bun....dar sa afirme ca e mai tare ca un c....sa fim seriosi.....ce e audi mercedes bmw nu se compara cu absolut nimic...doar intre ele se pot compara....in rest.....nu exista termen de comparatie....

22 Noi 2007, 12:30

clar nu se pot compara mertzu nu e masina e ozn :roll:
Răspunde