Si eu am tot amanat vopsirea jantelor, in Cta nu facea nimeni electrostatic, iar sa le trimit prin curier nu prea'mi suradea ideea tocmai ptr ca stiam ca la SRZ au fost destui carora le'a iesit cu coaja de portocala, desi f multi ii recomandau.
Stiu ca vroia sa'si cumpere decapant, astfel elimina complet imperfectiunile aparute in urma sablarii si probabilitatea de aparitie a cojii de portocala devenea astfel f mica, dar la volumul de lucrari pe care reusea sa'l faca in Cta nu renta, de aceea s'a si mutat (inapoi) la Bucuresti
Indiferent unde vei face vopsirea jantelor, atata timp cat nu vrei mai multe culori, recomand vopsirea electrostatica!
Si etrierii, vopsiti un albastru, de ex, cred c'ar da f bine in spatele jantelor proaspat refacute

Si inlocuiesti si lichidul de frana, cu ocazia aia, e o operatiune care e indicat a se face la fiecare 2 ani. (Alex e mecanic transformat in vopsitor in camp electrostatic, cu el am facut inclusiv distributia la Subaru, deci iti poate face demontarea/montarea etrierilor si inlocuirea lichidului, fara probl)
LE: , de ex, proprietarul le vroia doar sablate, urmand sa le vopseasca la spray. Pana la urma au fost vopsite fara grund/lac (proprietarul era interesat de cost cat mai mic, nu de calitate), dar tot nu au iesit cu coaja de portocala (calitatea pozelor e slaba). Sablarea insa n'a fost una agresiva
Pe 18" era 550 sau 600 ron setul, din cate retin eu