de serjulica2000 » 09 Mar 2015, 23:51
Ce sa zic.... SUPER TARE masinuta!
Pana acum nu eram fan Mondeo, dar asta este cu totul alta masina decat cu ce eram obisnuit. La exterior, iti da impresia ca te impunge. Sincer, nu stiu daca m-as simti confortabil, sa vad in oglinda retrovizoare un Mondeo cu un look asa agresiv. Pe negru arata mai bestial, dar mie cred ca mi-ar placea si albul perlat.
Interiorul, placut cu materiale de calitate, parca butoanele de pe consola centrala sunt cam aiurea stilizate si amplasate nu chiar ergonomic. Oricum ai ecran tactil de 8" cu tot ce vrei. Modelul pe care l-am testat avea cutie automata, ce isi face treaba, motorul de 2.0 l TDCI parca putin cam lent in modul standard, dar cand treci pe modul sport, e altceva. Suspensiile se intaresc, se strang centurile, directia mai ferma, motorul suna altfel, cutia de viteze schimba mai repede. Am ajuns la 160 km/h pe autostrada si nici nu mi-am dat seama. Tehnologii cacalau, de la recunoastere semne de ciculatie, faruri autoadaptive LED sau vibratii in volan la parasirea benzii de ciculatie, pana la centuri spate cu airbag incorporat sau inchidere/deschidere electrica a portbagajului.
Cu o astfel de masina pe strada sigur intorci capete!
Rog colegii care au fost prezenti sa vina cu completari.
Locul I "Cu Ford prin Constanta" - 12.05.2012

Locul I "Balls in tyres" - Zilele Club Ford 2013

Locul II "Wheelchair Rally Championship" - Zilele Club Ford 2013
Locul II "Curierul" - Zilele Club Ford 2013