Re: 2014 Fiesta ST - Molten Orange
Atunci de anunt cand se fac ilegale.... la alea te bagi ?
) Eu zic sa mergi si sa te dai, bine prost oricum. Consider ca cel mai bine inveti tu singur unde si cum sa fortezi. Cel mai bine inveti un stil, bun/prost, cum o fi dupa care iei pe unu in dreapta (la adancata sunt multi piloti care vin sa iti arate moca, ca oricum stau degeaba) si iti corecteaza ala trasa. Dar trebuie sa ai stilul tau.
Bineee, eu nu sunt nici adeptul la 4500 roni/ 2 zile de la Titi Haur, poate de aceea gandesc asa.
Eu am mers cu un amic, pilot de VTM Adi Sotingeanu si mi-a zis, da-te cum poti tu de bine si am scos pe AmkCart 1:34 dupa o zi intreaga de progrese mici. Iar in ultimele ture a venit el si mi-a aratat cum si abordez si am scos 1:27 ceea ce a fost un real progres.
))) pacat ca dupa aceea nu s-au mai organizat trackday-uri pe AmkCart ca sigur mai imbunatateam.
La Adancata inca nu am apelat la el pentru ca vreau sa mai scad acel 2:00 min si apoi il chem sa imi arate..... Cel putin asa vad eu lucrurile.

Bineee, eu nu sunt nici adeptul la 4500 roni/ 2 zile de la Titi Haur, poate de aceea gandesc asa.
Eu am mers cu un amic, pilot de VTM Adi Sotingeanu si mi-a zis, da-te cum poti tu de bine si am scos pe AmkCart 1:34 dupa o zi intreaga de progrese mici. Iar in ultimele ture a venit el si mi-a aratat cum si abordez si am scos 1:27 ceea ce a fost un real progres.

La Adancata inca nu am apelat la el pentru ca vreau sa mai scad acel 2:00 min si apoi il chem sa imi arate..... Cel putin asa vad eu lucrurile.
-
db50rin - Incepator
- Maşina: