Cip....am vorbit cu ing. sef de la reprezentanta Opel! Cel de care se discuta la intilnirea de la Piatra. La prima intilnire Club Ford va fi si el prezent in calitate neoficiala...prieten al meu

Am inteles ca unii posesori de ford deja au apelat la serviciile lui, altii prezenti pe forum sint deja programati la el. Orice nelamurire, intrebari, va poate raspunde.
Tipul cu magazinele de piese auto, un alt prieten bun, promite ca va veni si el, daca il invitam....daca vreti, putem da o raita la o cafea la el in gasca...si el e un pasionat de auto.
Pe partea de intretinere si service, Laurentiu mi-a promis ca imi da tot sprijinul...preturile sint negociabile..cu timpul si programarile sta f. prost insa. Tocmai desfacea la ora 21.00 in seara asta o Fiesta..schimba discul de ambreiaj, rulmentul...dupa o zi de munca lunga, urma o noapte si mai lunga ....Cind te hotarasti cu distributia, da un semn...Noi sintem o gasca de pasionati de auto, ingineri de la reprezentante, mecanici cu experienta, simpli conducatori auto..care ne intilnim seara de seara la garajul lui Laurentiu unde se discuta orice legat de lumea auto....iar de cind a dat frigul, sa vezi ce bine merg discutiile cu cartofi copti si vin fiert cu scortisoara!