de raj » 12 Mai 2015, 09:03
Alexisandaer, vad ca va preocupa pe toti de cand am eu mondeo si ce masini am avut pana acum. Ptr ca nu e secret de stat, o sa dezvalui marele secret: mondeo am dn 2008, ianuarie si....am avut ceva masini pana in 2008. Faptul ca pompa de benzina dureaza de la 5-7 zile, daca voua vi se pare normal, e doar o chestiune de perspectiva. Si de context! Si da, am mai comandat piese, inclusiv ptr mondeo, unele mult mai grele (ca si pret si functii) decat o pompa. Insa, niciuna nu a durat 5-7 zile, adica, vreo 8 sau 10 zile, ca prindem si week endul! Reveneind, in momentul in care deschis un topic in care reclami, ceri, explici destul de simplu ceea ce te intereseaza...si dai de tot felul de parerologi, filosofi de cartier si consumatori de Lamaruta, iar tu esti blocat cu masina la....dracu in praznic, ce spune fiul ploii sau orice talpa iute de pe aici, chiar nu ma intereseaza. Daca pe tine te0ar interesa, in situatia data, astfel de comentarii, e treaba ta! Pe mine, personal, cu masina blocata intr-o parcare din provincie, ma intereseaza CUM SA IMI REZOLV PROBLEMA!