$1 scrie:$2$1 scrie:$2eva noutati cu privire la aparatorile mele de noroi?
data trecuta mi-ai dat telefon cu alea-alea ca sa scot de pe topic postul in care te faceam neserios. acu ce scuze mai ai?
deja sunt 2 saptamani jumate de la comanda, si n-am primit nimica. daca pana joi nu am astea, chiar ca poti sa-ti iei adio de la un client. si o sa am grija sa-ti fac si publicitate negativa pe forum de cate ori am ocazia.
te rog cauta in alta parte
NU STAU SA MA SCUZ IEI DIN ALTA PARTE AVEAM DE GAND SA ItI PLATESC TRASPORT LA COMANDA TA DE 200 DE RON PENTRU INTRAZIERE . TE ROG DUTE LA ALTCINEVA SA IEI PIESE ............
ALTICIVA MAI ARE PROBLEMA SA IMI SPUNA .........,
NU VA CONVINE NU LUATI
FA-MI PUBLICIATE NEGATIVA CHIAR TE ROG
CINE VINE LA MINE CU CERERI DE PIESE SI CUMPARA ESTE CA VAND MAI IEFTIN CA CEILALTI.
DUTE LA ALTI NU ITI MAI TRIMIT NIMIK
Ok, daca asta e raspunsul tau de vanzator care (cica) vrea sa-si respecte clientii, eu nu am decat un singur repros: PUTEAI SA-MI ZICI DE LA INCEPUT ca nu esti in stare sa trimiti in 3 saptamani niste nenorocite de aparatori de noroi, si nu mai stateam atata dupa fundu tau.
Spor la treaba.
LE: A, da, si am mai observat o chestie la tine, si vad ca si acuma ai avut grija sa precizezi: daca am comanda de 2 milioane e ca si cum as fi client de mana a 3-a, ca la tine se pare ca numai aia cu zeci de milioane sunt clienti, restul sunt asa, niste aia care indraznesc sa te deranjeze pentru lucruri de nimica. pai spune asa ca tu nu vinzi decat de la 1000 de lei in sus ca sa stie lumea sa nu te mai incurce.
- sapho
- Incepator